Dönerci Hacıbaba Erzurum

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Dönerci Hacıbaba Erzurum

Dönerci Hacıbaba Erzurum, Erzurum şehrinde lezzetli döner çeşitleri sunan bir restorandır. İşletme, geleneksel Erzurum dönerinin en iyi örneklerini müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Dönerci Hacıbaba Erzurum, 1990 yılında Hacıbaba ailesi tarafından kurulmuştur. Aile, yıllardır dönercilik sektöründe hizmet vermektedir ve Erzurum'un döner konusundaki en köklü işletmelerinden biridir.

Fiyat Politikası

  • Dönerci Hacıbaba Erzurum, kaliteli malzemeler kullanarak uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.
  • Menü seçenekleri geniş olup, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze döner çeşitleri
  • Hijyenik ortam ve temizlik
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Dönerci Hacıbaba Erzurum'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli malzemeler, uygun fiyatlar ve lezzetli döner çeşitleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Dönerci Hacıbaba Erzurum Yorumlar - 1

user306062

Erzurum Dönerci Hacıbaba, Erzurum'un en lezzetli dönerlerini sunan harika bir restoran. Personel güleryüzlü ve hızlı hizmet veriyor. Dönerleri çok lezzetli ve doyurucu. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
büşra yazıcı

büşra yazıcı

Tavsiye üzerine gittiğim güzel bir mekan. Fiyatları gayet iyi bence. En azından doyurucu. Döner ve pidesi çok güzeldi. Et tadı alıyorsunuz. Çalışanlar yardımsever tansiyonum düşmüştü hemen tuzlu ayran verdiler. Lavaş ekmeginin inceliği çok iyi, bazı mekanlar kalın yapıyor ve 1 tane yiyerek doyuyorsunuz. Her şeyi çok güzel oranlamışlar. Tatlı deneyimimiz olmadı.

2023:11:04 16:49:21
Tuncer Yaver

Tuncer Yaver

Dönerin belli ki kaliteli %100 yaprak ince kesim. gerekir. Döner sert değil, etin pembeliğini kaybetmeden kesiliyor. Lavaşı soğan salatası özelliklede kadayıf dolması inanılmaz lezzette. Erzurumda isen etin tadına burada bakmak lazım. Şiddetle tavsiyedir. Tüm çalışanları tebrik ediyorum

2023:11:04 11:32:30
Derya Acar

Derya Acar

Hayatımda yediğim en lezzetli dönerlerden birisiydi diyebilirim 😋 Fiyat performans olarak oldukça üst düzey. Dönerli pidesindeki çörek otu oranı ve hamurun inceliği çok güzel bir boyut kazandırmış. Bir döner bir pideye 340 tl ödedik ki bu kaliteye çok uygun. Ayrıca etin üzerindeki reyhan aroması da eti hafifletirken daha da lezzetli hale getirmiş.Erzurum cağ kebabındansa bence bu döneri ve pidesi ile ünlenmelidir🤩

2023:11:18 15:48:46
Muhammed Ali Demir

Muhammed Ali Demir

Doner biraz kalin ama benim icin sorun degil, lezzet guzel, kurumamis. Kadayif dolmasi da citir citir ve seker dengesi cok iyiydi. Ellerinize saglik.

2024:01:06 11:21:09
Rabia Gamze Akdeniz

Rabia Gamze Akdeniz

Açık ayran ve döner tercih ettik. Servis beklediğimizden çok hızlıydı. O kadar kalabalık olmasına rağmen yaklaşık 10 dakika içinde siparişimiz geldi. Yemekler çok lezzetliydi.

2024:01:07 14:01:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı