Hasan Kolcuoğlu Restaurant MNG

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Erzurum Hasan Kolcuoğlu Restaurant MNG

Hasan Kolcuoğlu Restaurant MNG, Erzurum şehrinde lezzetli yemekleriyle tanınan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini misafirlerine sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında Hasan Kolcuoğlu tarafından kurulan restoran, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyimle, lezzetli yemekler ve sıcak bir atmosfer sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Hasan Kolcuoğlu Restaurant MNG, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve lezzetler, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetleri
  • Kaliteli ve taze malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Samimi ve sıcak bir atmosfer
  • Uygun fiyat politikası
Hasan Kolcuoğlu Restaurant MNG, lezzetli yemekleri, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatlarıyla Erzurum'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Geleneksel Türk mutfağının en özel tatlarını deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Hasan Kolcuoğlu Restaurant MNG Yorumlar - 1

user306054

Erzurum Hasan Kolcuoğlu Restaurant MNG Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetli ve tazeydi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Atmosfer de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

27 Eylül 2024
Feyyaz Turu

Feyyaz Turu

Ben oldukça beğendim. Özellikle Erzurum'da daha iyi lahmacun pide yapan yer görmedim. Lahmacunu çıtır ve lezzetli. Yoğurtlu beyti de lezzetli ve porsiyon olarak da iyi . İkram çeşitliliği de çok iyi. Ayrıca ikram gelen çiğ köfte de çok lezzetli. Erzurum da kebapçı bulmak zor ve bulsam da kalitesi çok düşük. Burayı tavsiye ederim

2023:06:15 11:03:05
Adem Baycan B.

Adem Baycan B.

Bin lira hesap ödüyorsunuz ama işletme muhtemelen daha çok müşteriye yer olsun diye çay ikramı dahi yapmıyor. Ciğer kuru ve çok pişmişti lahmacun güzeldi ama maydanoz dışında lahmacuna meze verilmedi. Paket ayran bile buradaki açık ayrandan daha lezzetli.

2023:12:16 14:46:40
Dr. Gurme

Dr. Gurme

İftar için tercih ettik ama pişman olduk. İkramları çok kötüydü, salatanın üzerine 2 tane hurma koyup iftariyelik diye servis ediyorlar. Normal zamanda ikram edilen mezeleri ramazanda getirmiyorlar. Ana yemek olarak karışık kebap söylettik; etin lezzeti hiç yoktu, ayrıca tavuk yanmıştı. Servis çok yavaş. Kişi başı 230 ₺ verdik ve verdiğimiz paraya acıdık. İftarda kesinlikle tercih edilmemeli.

2023:04:19 12:55:27
Samet Yıldızbaş

Samet Yıldızbaş

Bugün iftar için rezervasyon yaptırdık ve yemeğe geldik. Çorbalar zamanında geldi fakat ikinci olarak gelen ana yemekler tek kelimeyle berbattı. İki menü olarak ciğer ve adana sipariş ettik. Ciğer sanki 2 saat önceden yapılmış buz gibiydi, taze değildi , içinde bir tane bile sıcak ciğer yoktu, simsiyah olmuş şekilde üzerine de bolca kimyon atılmış ( pişerken atılmamış , piştikten sonra kimyon atılmış güya tat versin diye iyice mahvetmişler !!!) , soğanlar pörsümüş, bulgur pilavı buz gibi ve bulgurlar birbirine yapışmıştı. Böylesine methedilen bir yerin böyle bir hizmet vermesi tam bir rezillik. Yemek yerken de gördüm ki fırına tabak koyulup ısıtılıyordu. Hesabı öderken görevli kişiye şikayetlerimizi ilettiğimiz halde iftar zamanında böyle şeyler olabilir şeklinde bir cevap verdi. Küçücük şehirde hizmet vermeyi bile beceremiyorlar. Ankara da ve istanbul da çok ünlü mekanlarda iftar yaptığımız oldu öyle bir kalabalığa muhteşem hizmet sunuluyordu. İnsanlar çalışmak istemiyor , severek yapmıyorlar işlerini . Dolayısıyla böyle şikayetler gelmesi de çok normal artık. Verdiğim 360 tl ye yanarım. Hak edilen bir ürün de hizmet de malesef yoktu.

2023:04:15 19:03:32
Buğra Can Gülmez

Buğra Can Gülmez

Adanalı olarak yediğim en kötü tavuk şişti ve deri kalmış üstünde hep.. Ayrıca, salataları "Adanalı.." mekan diye belirtilmesine rağmen yakından uzaktan alakası yoktu.. Hiç salatanın içinde lahana gördünüz mü? Görmedi iseniz buyurun gelin.. Ekmekleri ne lavaş ne pide. Heleki şu kebabın yanındaki meyhane pilavı yok mu.. Destan yazılır ama değmez.Kasada öder iken belirttim zaten eleştirilerimi.. Buraya gelip Adana yediğini sanan insanlara üzüldüm, çok yanlış bir yer olmuş kebap için.. Sağlıcakla..

2023:05:12 12:26:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–22:00
  • Salı 11:00–22:00
  • Çarşamba 11:00–22:00
  • Perşembe 11:00–22:00
  • Cuma 11:00–22:00
  • Cumartesi 11:00–22:00
  • Pazar 11:00–22:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı