Günaydın Balık Köfte

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Erzurum Günaydın Balık Köfte

Erzurum Günaydın Balık Köfte, şehrin en sevilen ve popüler restoranlarından biridir. 1995 yılında açılan işletme, lezzetli balık köfteleri ve diğer deniz ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

1995 yılında aile işletmesi olarak kurulan Günaydın Balık Köfte, kaliteli ve taze deniz ürünleriyle kısa sürede müşterilerin favorisi haline gelmiştir. Yıllar içinde geleneksel tariflerini koruyarak lezzetli balık köfteleriyle ün yapmıştır.

Fiyat Politikası

  • Deniz ürünlerinde kaliteye önem veren Günaydın Balık Köfte, uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet sunmaktadır.
  • Menüdeki çeşitlilik ve porsiyonlar, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli deniz ürünleri
  • Geleneksel tariflerle hazırlanan lezzetli balık köfteleri
  • Şehrin merkezi konumunda bulunması
  • Temiz ve hijyenik ortam
Erzurum Günaydın Balık Köfte, lezzetli deniz ürünleri ve geleneksel balık köfteleriyle müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Günaydın Balık Köfte Yorumlar - 1

user306050

Erzurum Günaydın Balık Köfte Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Balık köfteleri çok lezzetli ve tazeydi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Atmosfer de oldukça keyifliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

27 Eylül 2024
Rana Ağırbaş

Rana Ağırbaş

Mekan güzel,çok şık diyemem ama aileyle gidilir.Kış bahçesi tarafı görece daha iyi .Balık lezzetli mezesi bol( Salata, pilaki ,soğan mısır ekmeği vs.) çay ve helva ikram.Mekan çok havadar değil ayrıca içecekleri çok pahalı.Yemek yiyeceğim zaten yanındaki içeceğe niye o parayı vereyim yani? Personelleri de çok güler yüzlü olmasa bile saygılılardı. Sadece hamsi biraz yavaş hazırlandı .Tekrar gidilir

2024:01:21 22:50:48
salih kayhan çakmak

salih kayhan çakmak

24/11/2023Bu sezonu açtık,kış bahçesi güzel olmuş ve en önemlisi lezzeti artarak devam ediyor.Fiyatlar pahalı gelsede aslında normal.Balık yemek isterseniz bir uğrayın derim.İki senedir balık sezonlarında muhakkak giderim.Lezzet konusunda bence çok başarılı bir işletme balığın yanında verilen salata ve balık sonrası helva ikramı gayet güzel ve çeşitli.Eğer balık yemeği seviyor iseniz bence bir uğrayın derim.

2023:11:25 19:14:13
Gülcan Kahya

Gülcan Kahya

Sanırım Erzurumun en iyi balık lokantası balıkları gerçekten çok lezzetli mezeleriyle doyuyor insan hizmet 10/10 emeğinize sağlık hakkını veriyor

2023:11:25 14:36:08
Yasin Kalay

Yasin Kalay

Mekan ferah, temiz. Çalışanlar ilgili. Balıklar lezzetli. Tereyağında alabalığı tavsiye ederim. Balığın yanında gelen salata ve meze de güzeldi. Tercih edilebilir.3 ay sonra güncelleme;Hizmet, lezzet, kalite korunuyor.

2023:09:11 14:00:43
sinosunhobidukkani

sinosunhobidukkani

Bir Karadenizli olarak balıklarına bayıldım, lezzet harika özellikle önden gelen patlıcanlı mezeyi çok sevdik. Fiyatlar böyle gayet makul, ortam biraz köhne ama ilerleyen zamanlarda iyileştirmeler yapılır eminim, lezzet atıyorsanız güzel adres ☺️

2023:05:12 07:15:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–23:00
  • Salı 06:30–23:00
  • Çarşamba 06:30–23:00
  • Perşembe 06:30–23:00
  • Cuma 00:00–23:00
  • Cumartesi 06:30–23:00
  • Pazar 06:30–23:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı