Üçler Kebap Salonu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Üçler Kebap Salonu

Erzurum Üçler Kebap Salonu, şehrin en köklü ve lezzetli kebap salonlarından biridir. 1985 yılında aile işletmesi olarak kurulan bu mekan, geleneksel Erzurum mutfağının en özel lezzetlerini sunmaktadır.

Tarihçe

Üçler Kebap Salonu, 1985 yılında dededen toruna geçen bir aile geleneği olarak kurulmuştur. Yıllar içinde kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmiş ve şehrin en popüler kebap mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Üçler Kebap Salonu, kaliteli ve lezzetli yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır.
  • Menüdeki her bir lezzet, misafirlerin bütçesine uygun seçeneklerle sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Özel soslar ve marinasyonlar ile hazırlanan kebap çeşitleri
  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler
  • Şehrin en iyi tandır kebabı ve ciğer kebabı
Erzurum Üçler Kebap Salonu, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferi ile herkesin tercih etmesi gereken bir mekandır. Ailecek veya arkadaşlarınızla keyifli bir yemek deneyimi yaşamak istiyorsanız, Üçler Kebap Salonu sizleri bekliyor.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Üçler Kebap Salonu Yorumlar - 1

user306046

Erzurum Üçler Kebap Salonu Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Kebapları çok lezzetli ve tazeydi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Restoranın temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

27 Eylül 2024
Havva d

Havva d

2 adet iskender yedik. Hizmet gerçekten çok hızlı, ürün kaliteleri güzeldi. Orta ikramlar fazlasıyla yeterliydi. Kullandıkları tereyağının kaliteli olduğu tadı, kokusu ve yemekten sonra rahatsız etmediğinden belliydi. Bu kalitenin devam etmesi temennisiyle, teşekkürler.

2023:09:10 13:53:05
Hakan “Gezenbaba” Sunger

Hakan “Gezenbaba” Sunger

Hacı bu işi yapmış...fiyat kalite parametresinde efsane...et çok leziz porsiyon çok doyurucu... Erzurum'a gelenler buraya uğramadan gitmesin...

2023:08:27 16:35:48
Veysel Ali ORAL

Veysel Ali ORAL

Instagramda denk geldim bir videoya gelip yerinde bakmak istedim..Hacı amcayı görmedim ama çalışanları da ondan aşağı kalmıyor..Güleryüzlü ve samimiler..Döneri ve iskenderi çok lezzetliydi..Bundan sonra Erzurum'da her gelişimde durak noktam..Teşekkürler her şey için..

2023:07:22 23:54:52
Emre Şafak

Emre Şafak

Temiz ve güzel bir yer. İskender ve Döneri kesinlikle tavsiye ederim. Yanında gelen salata ve sonrasında gelen semaver çay çok güzeldi. Çalışanlar hızlı ve güler yüzlü. Teşekkürler Üçler 👏👏

2023:07:29 16:00:12
Ayşe Çağlar

Ayşe Çağlar

İskender döner yemeğe gittik ve cok beğendik.Mekanda sakin huzurlu bir ortam var çalışanlar güleryüzlü kibar ve temiz bir ortam var.Eti cok lezzetli fırın ürünleri de öyle..yemeğin hemen üzerine gelen demlik çay cok iyi düşünülmüş.Kadayif dolmasını da cok lezzetli ve çıtır buldum. Bol tereyağlı iskender ya da döner yemek isteyen kesinlikle gelmeli.

2023:02:16 13:54:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 07:00–23:00
  • Pazar 07:00–23:00

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı