Vadi Et Mangal

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Vadi Et Mangal Erzurum

Vadi Et Mangal, Erzurum şehrinde et ve mangal konseptine odaklanan bir restorandır. Misafirlerine lezzetli et yemekleri ve mangal çeşitleri sunmaktadır.

Tarihçe

Vadi Et Mangal, 2010 yılında açılmış olup, uzun yıllardır Erzurum halkına hizmet vermektedir. Kaliteli et ürünleri ve lezzetli mangal çeşitleri ile müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Et ve mangal çeşitleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Menüdeki içecek ve tatlı seçenekleri de ekonomik fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli et ürünleri kullanılarak hazırlanan yemekler.
  • Mangalda pişirilen etlerin eşsiz lezzeti.
  • Şık ve modern bir atmosferde hizmet veren restoran.
Vadi Et Mangal, lezzetli et yemekleri ve mangal çeşitleri ile Erzurum'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşterilerine keyifli bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Vadi Et Mangal Yorumlar - 1

user306042

Erzurum Vadi Et Mangal Restoran, harika bir deneyimdi. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Ortam da oldukça sıcak ve samimiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

27 Eylül 2024
Dr. Erhan Yavuz

Dr. Erhan Yavuz

Konum olarak gayet güzel merkezi bir yerde. Otopark sorunu bulunmuyor. 1 porsiyon dana antrikot ve 500 gr vadi karışık kebap aldık. Köftesini beğendim. Kuzu pirzola daha iyi olabilirdi. Tavuk şişi güzel. Kuzu şişe bayıldım. Bir sonraki sefere sadece kuzu şiş yiyeceğim. İkinci bir şansı hakediyor. Çalışanların ilgisi gayet güzel. Locaları buraya gelmemin temel sebeplerinden biri. Loca olmasına rağmen kış mevsiminin ortasında ısıtması gayet yeterli. Fiyat olarak bir tık yüksek. Menüyü fiyatları görmeniz açısından bırakıyorum görsellere. Önceden rezervasyon yaptırmazsanız genelde localarda yer bulamıyorsunuz. Özetle ben bu mekana bir kere şans vermeniz konusunda ısrar ediyorum.

2021:12:26 17:46:36
mehmet bilal gültekin

mehmet bilal gültekin

Çok temiz bir yer,sahibi Selçuk bey de çok kibar ve ilgili.Tavuk şiş ve köfte yedik ,çok memnun kaldık tavsiye ederim gelmek isteyenlere.

2023:08:26 16:59:59
Berna Ozmen Senol

Berna Ozmen Senol

Ön yargılar ile gittiğim bu mekânda harika bir hizmet ile karşılaştım. Öncelikle Erzurum da bu tarz kapalı kulübelerden oluşan bir mekânın asla ısıtılamayacagini düşündüm kulübeler ısınsa bile yemekler soğuk gelir ve de kulübe sayısı da az olduğu için menü çeşitsiz ve fiyatlar çok pahalıdır diye düşündüm bu yüzden aylarca gitmedim ama bizim için harika bir deneyim oldu. Erzurum'un süper soğuk bir gününde bebeğimizle gittik ve iki adet ısıtıcı ile biri masanin altında biri duvarda harika şekilde ısıtılmışti. Kocaman bir masa ve masanın üç kenarında koltuklar var 6 kişi rahat sığar. Yemekler sıcacık geldi vadi özel köfte nefis ötesiydi diyebilirim ve tavuk şişi de çok güzeldi mezeler leziz ve çeşitliydi fiyatlar Erzurum restoran standartlarından biraz yüksek ama yine de böyle bir mekân için gayet makul.

2022:03:05 17:27:34
salih kayhan çakmak

salih kayhan çakmak

Yıldızlar sadece bu kadar çok masraf yapılmış bir işletme için.Salata ikramı Erzurum da olan standart şekilde farklı birşey yok.Günün çorbası kremalı mantar ılık servis edildi.Kuzu şiş, iki çubuk şiş, bir yarım ve ince çarliston biber ile servis edildi ama iki çöp şişten 6 adet yağ çıktı.Karışık ızgara küçük bir et parçası,bir çubuk tavuk şiş ve bir çubuk köfte olarak geldi ve inanın ılık bile değildi.Daha yeni açılan bir işletmenin ilk seferinde böyle eksi ile başlaması hiç iyi değil.Fiyat performansı verilen yemeklere göre yüksek.Menü de bunu fark edebilirsiniz.Biz bunları işletme ilede paylaştık.Ama dışarıda bulunan kabinler gayet güzel ve hoş.

2021:11:28 07:23:02
Zeynep Köksal

Zeynep Köksal

Mekan oldukça güzel, sıcak, kalabalık gruplar için çok elverişli. Baklavanın methedildiğini duymuştuk, beklentimizi tam olarak karşılamadı. Servis, ilgi alaka oldukça iyiydi.

2023:04:28 18:55:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı