GÜLER EMLAK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum GÜLER EMLAK

GÜLER EMLAK, Erzurum şehrinde gayrimenkul sektöründe hizmet veren bir emlak firmasıdır. Şehrin farklı bölgelerindeki konut, iş yeri, arsa ve tarla gibi gayrimenkullerin alım, satım ve kiralama işlemlerinde profesyonel destek sunmaktadır.

Tarihçe

GÜLER EMLAK, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Şehirdeki emlak sektöründe öncü firmalardan biri olarak bilinmektedir.

Fiyat Politikası

  • Gayrimenkul değerleme hizmetleri ücretsiz olarak sunulmaktadır.
  • Kiralama ve satış işlemlerinde adil ve rekabetçi fiyatlar uygulanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli emlak danışmanlarıyla çalışma imkanı.
  • Geniş portföyde farklı tipte gayrimenkuller sunma avantajı.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı.
GÜLER EMLAK, müşterilerine güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet sunarak emlak işlemlerinde kolaylık sağlamaktadır. Profesyonel ekibi ve geniş portföyü ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Emlak işlemlerinizde GÜLER EMLAK'a başvurarak güvenilir bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye GÜLER EMLAK Yorumlar - 1

user306004

Erzurum GÜLER EMLAK Emlak Ajansı oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren ve ihtiyaçları doğrultusunda en uygun çözümleri sunan bir firma. Emlak işlemlerinde kendilerinden destek almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
Coşkun Solayak

Coşkun Solayak

2023:09:09 08:10:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı