COŞKUN GÜVEÇ DÜNYASI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum COŞKUN GÜVEÇ DÜNYASI

COŞKUN GÜVEÇ DÜNYASI, Erzurum şehrinde geleneksel Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini sunan bir restorandır. Özellikle güveç yemekleri konusunda uzmanlaşmış olan işletme, misafirlerine enfes lezzetler sunmaktadır.

Tarihçe

COŞKUN GÜVEÇ DÜNYASI, 2005 yılında Erzurum'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

COŞKUN GÜVEÇ DÜNYASI, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde bulunan çeşitli güveçler, kebaplar ve mezeler, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en lezzetli güveçleri
  • Taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
COŞKUN GÜVEÇ DÜNYASI, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle Erzurum'da tercih edilmesi gereken bir restorandır. Geleneksel Türk mutfağının tadını en iyi şekilde sunan işletmemiz, misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum COŞKUN GÜVEÇ DÜNYASI Yorumlar - 1

user305994

Erzurum Coşkun Güveç Dünyası Restoranı harika bir deneyimdi. Güveçleri çok lezzetli ve tazeydi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

27 Eylül 2024
muhsinbey

muhsinbey

Öncelikle sanayi içerisinde bulunması araç parkı açısından sorun yaratıyor. Güveç dışında sadece karışık pide mevcut. Mekan çok geniş olduğundan havalandırma sorunu ve serviste aksamlar oluyor. Yemek kalitesinden bahsedecek olursak stok yapıldığı için servis çok çabuk geliyor. Etlerin bazı kısımları sert. Tavuk ve mantarı önerebilirim.

2024:01:20 16:21:17
Adem Eğri

Adem Eğri

Mekana girer girmez garip bir koku ve duman altı bir atmosfer sizi karsiliyor. Hizmet fazlasiyla kalitesiz, garson pidenizi elinde sallayarak, üstüne sürerek getiriyor. Hijyen arayanların hiç yeri değil. Ödemeyi yaptıktan sonra fiş istedik, tamam diyen görevli bir daha gorunmedi. Yan masada oturan 4 genç sigara yakmış çevreyi izliyorlardı, kapalı oertan diye uyaran kimse yok ... Güveçte mantar ve et fena değildi. Mekanı tavsiye etmiyorum.

2024:01:25 19:28:00
Feyyaz Turu

Feyyaz Turu

Tam anlamıyla efsane. Erzurum'da eşine rastlanmayacak bir kalite var. Mekan zaten ayrı bir olağanüstü. Türkistan da cumhuriyet dönemine kadar Türk motifleri var. Servis oldukça hızlı ve ilgili bir personel var. Et güveç ana yemek olarak zaten çok iyi de kaşarlı mantar çok başka bir lezzet . Neredeyse ana yemeği bile gölge de bırakıyor. Et sevmeyenler sırf kaşarlı mantar ile doyabilir. Yayık ayranları da çok başarılı. Ayrıca ikram ve lezzetli ekmekleriyle birlikte çok güzel bir sunum ortaya çıkıyor. Cağ maalesef Erzurum yemek kültürünü öldürmüş. Her köşe başında bir cağ kebap başka da birşey yok. Birçoğu da lezzetli cağ yapamıyor. Erzurum da çok güzel alternatif burası. Fiyat olarak da oldukça makul

2024:01:17 07:03:18
Can Berk Çiçek

Can Berk Çiçek

Atmosfere 10 yıldız olsa 10 yıldız veririm. Yemekleri ve hizmetinede aynı şekilde. Siparişler çok hızlı geldi. Porsiyonlar oldukça doyurucu. Özellikle güveçte mantarını denemeden ordan ayrılmayın. Çocuklar için ve aile için gayet uygun bir mekan. Güler yüzlü personele teşekkür ederiz. Çalan müziklere ayrıca bayıldık. Teşekkürler Coşkun güveç 👏🏻

2023:11:18 15:48:33
RAMAZAN USLU

RAMAZAN USLU

2 tane et, 1 tane tavuk istedik. Et güveçlerinde farklı bir yağ kokusu vardı. Etlerin bazıları yumru ve sinirli olduğundan çiğneyeneden çıkardık. Giderseniz tavuk alın, en azından kötü sürpriz çıkmaz.

2024:01:24 05:38:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–23:00
  • Salı 10:00–23:00
  • Çarşamba 10:00–23:00
  • Perşembe 10:00–23:00
  • Cuma 10:00–23:00
  • Cumartesi 10:00–23:00
  • Pazar 10:00–23:00

Erzurum 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı