Koç Cağ Kebap

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Erzurum Koç Cağ Kebap

Erzurum Koç Cağ Kebap, şehrin en popüler ve lezzetli kebap restoranlarından biridir. 1995 yılında kurulan işletme, geleneksel Erzurum mutfağının en özel lezzetlerini misafirlerine sunmaktadır.

Tarihçe

Erzurum Koç Cağ Kebap, uzun yıllara dayanan kebap ustalığı ve deneyimi ile bilinmektedir. İşletme, kaliteli malzemeler ve özenli hazırlık süreçleriyle müşterilerine en iyi lezzetleri sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Erzurum Koç Cağ Kebap, kaliteli hizmet ve lezzetli yemekler sunarken uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekmektedir. Menüdeki çeşitli seçenekler, her bütçeye uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Erzurum kebapları
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Uygun fiyat politikası
  • Şık ve konforlu mekan
Erzurum Koç Cağ Kebap, lezzetli kebapları ve kaliteli hizmetiyle müşterilerinin vazgeçilmez tercihi olmaya devam ediyor. Geleneksel Erzurum mutfağını keşfetmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Koç Cağ Kebap Yorumlar - 1

user305988

Erzurum Koç Cağ Kebap Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Kebapları çok lezzetli ve tazeydi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Restoranın temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

27 Eylül 2024
Yusuf Yakar

Yusuf Yakar

Başka bir yerde de cağ kebap yedin lakin buradaki buram buram beni ye dedi resmen . Eti yedikçe daha da yemesi geliyor insanın. Tuzu baharatı kararında , yumuşak ve yağlı yerleri var ağızda dağiliyor . Ayriyetten sıcak servis yapılıyor bittikçe yenisi geliyor . Lavaş arasına soğanla beraber koyunca inanılmaz bir lezzet patlaması oluyor . Kadayıf dolma için aynı seyleri söylemeyecegim maalesef çok sertti.

2023:10:15 12:54:45
Halit Kerim

Halit Kerim

Eski otantik bir mekana sahip cağ kebap restoranı aile için ayrı bekarlar için ayrı geniş oturum alanına sahip menüde sadece cağ kebabı var siz hiçbir şey yapmıyorsunuz sadece oturuyorsunuz onlar size salata ve acı ezme ve soğan ayrıca lavaş getiriyorlar sonrasında arka arkaya şiş halinde cağ kebabı getiriyorlar doyana kadar yiyosunuz fiyatları da gayet uygun tanesi 60 TL ne kadar yersiniz tadı gayet lezzetli gitmenizi öneririm.

2024:01:05 17:50:52
Ertugrul Zabci

Ertugrul Zabci

Erzuruma gelip cağ kebabı yiyeceksiniz bazı lokantaların şiş başına fiyatları çok fazla özellik de adı çıkmış lokantaların. Burası sürümün çok fazla olduğu bir yer ve fiyatları uygun. Sizler yeterli olduğunu garsona belirtene kadar önünüze şiş geliyor ve siz yemeye devam ediyorsunuz. Meze çeşitliliği az akşam saatlerine gittiğimiz için otopark sorunu yaşamadık. Yedigimiz yemeği beğendik. Lokanta ve lavaboları temiz.3 şiş cağ ve içecek 130 TL civarı tuttu.

2023:10:23 06:45:36
ÖZLEM TİSKELİ

ÖZLEM TİSKELİ

Kayak tatili için geldiğimiz Erzurum'a çağ kebabı yemeden dönmek olmazdı. Sorduk soruşturduk Koç kebap dediler. Mekana girdiğinizde içinizi ısıtacak soba karşılıyor sizi. Çalışanların hepsi çok ilgili. Kebap lezzetini çok beğendik.

2024:01:08 07:38:01
Domeskinos 06

Domeskinos 06

Erzurum u gezdikten sonra aksam yemegi icin gittik kalabalik oldugu icin personel yetmiyor etler cok gec geliyor acele ettikleri icin lezzet kayboluyor cok daha lezzetli çağ kebabi yedigim yerler oldu Erzurumda en iyisini yerim diye düşündüm ama yanilmisim daha iyi organize olmalari gerekir ben memnun kalmadim beklemekten karnimiz doydu.

2024:01:22 06:06:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–23:10
  • Salı 09:30–23:10
  • Çarşamba 09:00–23:15
  • Perşembe 09:30–23:15
  • Cuma 09:30–23:15
  • Cumartesi 09:30–23:15
  • Pazar 09:30–23:10

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı