ERZURUM ROTA GAYRİMENKUL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

ERZURUM ROTA GAYRİMENKUL

ERZURUM ROTA GAYRİMENKUL, Erzurum şehrinde gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluştur. Şehrin en köklü gayrimenkul firmalarından biri olan ERZURUM ROTA GAYRİMENKUL, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

ERZURUM ROTA GAYRİMENKUL, 1995 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana şehrin gayrimenkul ihtiyaçlarına çözüm sunmaktadır. Profesyonel ekibi ve geniş portföyü ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • ERZURUM ROTA GAYRİMENKUL, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır.
  • Fiyatlar, gayrimenkulün konumuna, büyüklüğüne ve diğer özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş gayrimenkul portföyü
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Hızlı ve güvenilir işlem süreçleri
ERZURUM ROTA GAYRİMENKUL, şehrin en güvenilir gayrimenkul firmalarından biri olarak müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Profesyonel ekibi ve geniş portföyü ile her türlü gayrimenkul ihtiyacınıza çözüm bulabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye ERZURUM ROTA GAYRİMENKUL Yorumlar - 1

user305938

Erzurum Rota Gayrimenkul Emlak Ajansı oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren ve ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunan bir ekipleri var. İşlerini titizlikle yapan ve güvenilir bir şekilde hizmet veren bir emlak ajansı. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
Muhammed Selim Kotan

Muhammed Selim Kotan

Sakın gitmeyin. Nitelikli dolandırıcılar. Önce yalanla sonra tehditle sizden para koparmak için her türlü pisliği deniyorlar. Bunlardan daha rezil bir kurum yok. Sakın sözleşme yapmayın, herhangi bir belgeye imza atmayın. Esnaf değil bunlar. Kurumsal emlak bulun.

2023:06:15 11:18:26
Fikret Dadas

Fikret Dadas

Erzurum'da Gayrimenkul danışmanlığı ayağa düşmüş.. Güvenilmeyen, güvensizlik arzeden, birbirlerinden haberi olmayan, yaptıkları işin arkasında durmayan bir yer.. Sahibi bile sözünde durmuyor.. Bu emlakçı çalışanları keyfe keder iş yapıyorlar ve emanete hıyanet içindeler.. Teslim ettiğiniz evi ne mümkün ki öyle alabilesiniz..! Emlakçı mı, hatır-gönül işi yapan bir yer mi ?. sorumluluk anlayışı sıfır.. şu anda evim bu adamların yüzünden boş kaldı.. Kiraya verdikleri kişinin evi gösteremeyeceğini, göstermeyeceğini ! Bunun bir hak olduğunu iddia ettiler. Oysa 2 ay öncesinden eve kiracı adayı verilen randevu saatinde getirilir. Evimi bir bayan öğrenci diye yalvar yakar verdiler.. Öğrenci tek diye evi tuttu , 2 bayan arkadaş daha .. yetmedi üstüne 2 de köpek getirdiler.. KÖpek beslenirmiş.. kimden izin aldınız? apartmanda oturanlardan rızalık aldınız mı. Ama bu emlakçı evin giden halıflekslerini kendisinin yerine koyacağını belirttiği halde 1 aydır halıfleksler ortada yok.. buraya yazdırdığınız çakma yorumlarla insanları kandırmayın.. yorumların hepsi sahte isimlerle yazılmış.. önceki yorumumu da silmişler

2021:11:02 18:46:38
mustafa harorlu

mustafa harorlu

Bu firmadan ağustos ayında eylül aynın 15inde taşınacak şekilde ev kiraladım. eylül 15 oldu ekim 15, ekim 15 oldu kasım 15 anca taşınabildim. hala evimin doğal gazı açılmış değil. sadece kontratı yapıp parayı alana kadar herşey ardından hizmet sıfır. sinir stres sahibi olmak istemiyorsanız bu firmadan uzak durun.

2021:11:22 07:34:10
Cahit Şimşek

Cahit Şimşek

Hersey için çok teşekkür ederim. Doğru yatırım tavsiyeleri veren ve güler yüzlü çalışanlara sahip, çalışanlar yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor

2021:03:25 20:01:53
koray çetin

koray çetin

Komisyonu alıncaya kadar.. Arama beni , yerim seni anlayışı.. O kıvırtmalarına ,süslü laflarına aldanmayın

2021:10:09 08:55:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 12:00–19:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı