Remax İlke Gayrimenkul Erzurum

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Erzurum Remax İlke Gayrimenkul Erzurum

Remax İlke Gayrimenkul Erzurum, Erzurum şehrinde gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunan bir şirkettir. Şehrin önde gelen gayrimenkul firmalarından biri olan Remax İlke, müşterilerine profesyonel ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Remax İlke Gayrimenkul Erzurum, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, şeffaf ve dürüst hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Remax İlke Gayrimenkul Erzurum, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Her bütçeye uygun gayrimenkul seçenekleri sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli gayrimenkul danışmanları
  • Geniş gayrimenkul portföyü
  • Şeffaf ve dürüst hizmet anlayışı
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Remax İlke Gayrimenkul Erzurum'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibi, geniş portföyü ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, gayrimenkul ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacaklarından emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Remax İlke Gayrimenkul Erzurum Yorumlar - 1

user305936

Erzurum Remax İlke Gayrimenkul, profesyonel ve güvenilir hizmetleriyle öne çıkan bir emlak ajansıdır. Müşteri memnuniyetine önem veren ve ihtiyaçları doğrultusunda en uygun çözümleri sunan bir firma olduklarını söyleyebilirim. Emlak işlemlerinde kendilerinden destek almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
Abdullah Sezer

Abdullah Sezer

Evimi satıp istediğim bir konumda ev almak istiyordum.Remaxı arayıp evimi satmakta yardımcı olan Süleyman bey,tekrardan istediğim konumda ev almama yardımcı olan Ahmet bey,Süleyman bey,Emirhan bey ve tüm remax çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum içeriye girdiginizde bile sizi karşılamalarından çok iyi bir emlak satışı ofisine geldiğinizi hissedeceksiniz, iyi varsın Remax..

2023:09:07 00:50:34
Ömer Faruk Sadetürk

Ömer Faruk Sadetürk

Güler yüzlü İlgili ve alakalı bir ekip, Teşekkürler RE/MAX İLKE

2024:01:09 15:52:55
N Y

N Y

Hobi bahçesi aldım bu firmadan 2 yıl geçti çöplüğe döndü resmen. İşinin arkasında durmayan firma. Remax ilke sizi keşke hiç tanımasaydım!!!

2023:07:25 21:20:37
Orkun yslmrt

Orkun yslmrt

Temsilciniz namık kemal kasmus ile ev almak için girmiş olduğumuz irtibat sayesinde tanistik. Eşimin kolay kolay beğenmemesi nedeniyle abartısız 10 ev gezdik ve malesef hiçbirini beğenmedi. Ben bile dayanamazken naifliginden ve saygısından ufacık ödün vermeden bıkmadan usanmadan bize yardımcı olmasından çok mutlu oldum. Kendisine mahcubiyetimiz gerçekten çok oldu, kendisine ve firmanıza ilgi ve alakasinda dolayı çok teşekkür ederim

2023:05:16 15:54:57
Harun Doğan

Harun Doğan

SORANLARA REMAX’ı TAVSİYE ETMEYECEĞİZ…Özellikle tek seçeneğimiz merkezi ısıtmalı kiralık ev arıyoruz dedik. Bize merkezi ısıtmalı diye kiraya verecekleri evi apartmanda oturan komşulara sorarak öğrendik ki bireysel ısıtma ve ev 2-3 bin lira doğalgaz faturasına rağmen ısınmıyormuş. Sözleşmeyi yapmaya sadece dakikalar kala komşular sağolsun bizi kurtardılar. Yardımcı olan tüm komşulardan Allah razı olsun. Allah işimizi rast getirdi ve emlakçı olmadan bir ev bulduk hemde daha uyguna… YAPTIĞIM YORUM UMARIM BİRİLERİNE FAYDA SAĞLAR.

2023:05:03 06:46:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:30
  • Salı 09:00–19:30
  • Çarşamba 09:00–19:30
  • Perşembe 09:00–19:30
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–19:30
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı