Atatürk Üniversitesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzurum Atatürk Üniversitesi

Erzurum Atatürk Üniversitesi, 1957 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. Üniversite, eğitim, araştırma ve topluma hizmet alanlarında faaliyet göstermektedir. Geniş bir kampüs alanına sahip olan üniversite, farklı fakülte, yüksekokul ve enstitülerde eğitim vermektedir.

Tarihçe

Erzurum Atatürk Üniversitesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün adını taşıyan ilk üniversitelerden biridir. Kuruluşundan bu yana sürekli olarak akademik kadrosunu güçlendiren üniversite, ulusal ve uluslararası alanda tanınan bir eğitim kurumu haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Erzurum Atatürk Üniversitesi, devlet üniversitesi olması nedeniyle öğrencilere uygun fiyatlarla eğitim imkanı sunmaktadır. Burs ve öğrenim kredisi gibi desteklerle öğrencilerin maddi yükünü hafifletmeyi hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kampüs alanı
  • Çeşitli fakülte ve enstitüler
  • Uluslararası akademik işbirlikleri
  • Modern eğitim olanakları
Erzurum Atatürk Üniversitesi, köklü tarihçesi, geniş kampüsü ve çeşitli akademik birimleriyle öğrencilere kaliteli bir eğitim sunmaktadır. Hem ulusal hem de uluslararası alanda tanınan üniversite, öğrencilerin kariyerlerine katkıda bulunmak için ideal bir ortam sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Atatürk Üniversitesi Yorumlar - 1

user305930

Erzurum Atatürk Üniversitesi İlkokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okuldur. Okulun fiziki koşulları oldukça iyidir ve öğretmenler öğrencilere ilgi ve destek konusunda oldukça başarılıdır. Okulda çeşitli etkinlikler düzenlenerek öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine de katkı sağlanmaktadır. Velilerle iletişim halinde olmaları da olumlu bir özelliktir. Ancak bazı alanlarda daha fazla gelişim sağlanabilir. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

27 Eylül 2024
Alper Kaya

Alper Kaya

biyoloji mezunlarına selamlar :) üniversite yerleşke olarak çok çok iyi. ayrıca şehir üniversite üzerinden ekonomiyi çeviriyor. akademik anlamda ise herkesin (dr, doç, prof) erzurumlu olduğu ve bilim adına hiçbir şey üretilmeyen bir yer. çok ilginç ki liyakat kavramının olmadığı yer. :)

2023:08:29 11:58:27
fırat

fırat

5 yıldız veriyorum ki en üstte görünsün ben Anadolu yakasında oturuyorum sinav yerim Zeytinburnu gözünüz kapalı işlem yapıyorsunuz galiba 4 at e dersim var 25 de sabah 2 ders öğlenden sonra 1. Ders 26 sinda bir ders noye böyle parça parça hepsini bir güne sigdiramadiniz galiba zamanimiz olsaydı saten acik öğretim okumazdim sizde de mantik diye bişey kalmamış geride kalmış sadece insanları mağdur ediyorsunuz bide müşteri hizmetleri arıyorsunuz kimseye ulaşamıyoruz bir muhatap olacak kimse yok

2023:11:20 10:22:50
Acemiyatırımcı& Seyyah Acemiyatırımcı

Acemiyatırımcı& Seyyah Acemiyatırımcı

Özellikle Uludağ üniversitesi'nin bu güzelim yerleşmeden ders alması gerekirTemizlik ve düzen başta olmak üzereTEK PROBLEM ULAŞIMÖğrenciler ve diğer insanlar otobüslerde üst üste gidiyor

2023:12:06 05:41:47
Hilal Dyurt

Hilal Dyurt

Gerçekten çok sorumsuz davranıyorsunuz açıktan okuyanlara bu kadar da olmaz daha fazla telefonları kapatırsanız şikayetçi olmak durumunda kalıcam 1 sınıf öğrencisiyim ve bölümüm hakkında hiç bir fikrim yok okulun ilk yılından okuldan nefret ettirdiğiniz için teşekkür ederim okuma hevesimi de kırdınız umarım hoşnutsunuzdur daha ders programım ve derslere nerden girilceği hakkında bi bilgiye sahip değilim diğer üniversiteler 2 ekim 2023 te derslere başlarken ben daha hangi dersimin olduğunu bilmiyorum gerçekten okula saygınız yoksa Atatürkün ismine saygınız olsun

2023:10:02 20:53:19
Bilal Abdulaziz

Bilal Abdulaziz

Ben sadece ziyaret ettim ama okuyan bir arkadaşlarım vardır diyorlar ki: anılar ile dolu, gayet güzel bir üniversite kampüsü.Kampüs temizliği, yeşil alanı ve ulaşımı açısından Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri. Fakülteler arası mesafe de harika.Beklediğimden daha iyi bir kampüse sahip.

2023:05:03 11:41:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı