TAŞKENT KURS MERKEZİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzurum Taşkent Kurs Merkezi

Erzurum Taşkent Kurs Merkezi, şehirde eğitim alanında hizmet veren köklü bir kuruluştur. 1990 yılında kurulan merkez, geniş bir yelpazede eğitim programları sunmaktadır.

Tarihçe

1990 yılında kurulan Taşkent Kurs Merkezi, o günden bu yana binlerce öğrenciye başarıyla eğitim hizmeti sunmaktadır. Deneyimli eğitmen kadrosu ve modern eğitim materyalleri ile öğrencilerin başarılı olmaları için destek olmaktadır.

Fiyat Politikası

Taşkent Kurs Merkezi, kaliteli eğitimi uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Fiyat politikası, öğrencilerin bütçelerini zorlamadan eğitim almalarını sağlayacak şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ders programı seçenekleri
  • Deneyimli ve uzman eğitmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Bireysel ve grup eğitim imkanları
Erzurum Taşkent Kurs Merkezi, öğrencilerin akademik başarılarına katkıda bulunmak için kaliteli eğitim hizmeti sunmaktadır. Uzman kadrosu ve geniş ders programı seçenekleri ile öne çıkan merkez, öğrencilerin potansiyellerini en üst seviyede kullanmalarına yardımcı olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye TAŞKENT KURS MERKEZİ Yorumlar - 1

user305926

Erzurum Taşkent Kurs Merkezi İlkokul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunan bir kurum. Öğretmenlerin ilgili ve deneyimli olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesini sağlıyor. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi durumda. Ancak bazı derslerde öğrenci sayısının fazla olması, bireysel ilgi ve destek konusunda sıkıntı yaratabiliyor. Genel olarak başarılı bir eğitim kurumu diyebilirim.

27 Eylül 2024
Eira Achlys

Eira Achlys

Eğer aklınızdan Taşkent'e gelme fikri geçiyorsa bu hayatınızın hatası olur.Öncelikle displin adına hiçbir şey yok öğretmenlerin umrumda değilsiniz çünkü onlar sizi para olarak görüyor rehberlik ve koçluk sistemi her hafta değişiyor bunun yanında öğrencilerin psikolojileri umurlarında değil çünkü her ay bı hoca adaya veda ediyor maalesef denemeler çok kalitesiz bizim tabirimizle merdiven altı denemeler geçen senin ve hatta ondan önceki senenin denemelerini yapıyorlar.Kısacası paranızla rezil olmak istiyorsanız adres belli.Bir dost

2023:07:19 15:00:07
Semih Asaf Topçuoğlu

Semih Asaf Topçuoğlu

Tamamen öğrencilerinin yararı için uğraşan insanların yuvası... Ben 2 yıl boyunca öğrencilik yaptım ve gerçekten çok memnun kaldım. Bu sene sınava girdiğimde 2500 gibi bir sıralama yaptım. Bu sıralamayı yapmamda emeğin en büyük tarafı Taşkent Kurs Merkezi'ne aittir. Bana kattıkları şeyler için bütün hocalarıma teşekkür ederim...

2019:08:05 17:17:02
Aleyna SAYIN

Aleyna SAYIN

Taşkent kurs merkezi üniversite kazanmam konusunda bana çok yardımcı oldu. 2 yıl Taşkent öğrencisi oldum ve memnun da kaldım. Ve ayrıyeten öğrencilere eşit değerde davranan bir kurum. Azimli olmayan öğrencilere sesleniyorum, siz orada başarılı olamazsınız çünkü Taşkent günlük takip eder. Her şey için teşekkür ederim.

2019:08:22 18:46:32
Semih Akın

Semih Akın

Gençlerimizin geleceğe yönelik hazırlanmalarını son derece tecrübeli öğretmenler kadrosu ile eğitim ve öğretim konusunda çok kaliteli bir yönetim biçimine sahip tamamen iyi bir gelecek sunma anlayışını benimseyen sayılı kurumlardan biri.

2019:08:05 19:44:31
Murat Ertaş

Murat Ertaş

Şevval geçen sene 185 binde idi, bu sene Taşkent'e geldi 30 bine girdi ve Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı

2022:08:18 07:46:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–20:30
  • Salı 08:30–20:30
  • Çarşamba 08:30–20:30
  • Perşembe 08:30–20:30
  • Cuma 08:30–20:30
  • Cumartesi 08:30–20:30
  • Pazar 08:30–20:30

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı