Erzurum Dedeman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Erzurum Dedeman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Erzurum Dedeman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Erzurum şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, mesleki ve teknik eğitim alanında öğrencilere geniş bir yelpazede eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Erzurum Dedeman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli öğretmen kadrosu ile öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Okulun fiyat politikası hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için okulun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Mesleki ve teknik eğitim alanında geniş bir yelpaze sunar.
  • Deneyimli öğretmen kadrosu ile öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sağlar.
  • Modern eğitim materyalleri ve laboratuvarları bulunmaktadır.
Erzurum Dedeman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, mesleki ve teknik eğitim alanında uzmanlaşmak isteyen öğrenciler için ideal bir eğitim ortamı sunmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı ve modern olanakları ile öne çıkan okul, öğrencilerin geleceğe hazırlanmalarına yardımcı olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Erzurum Dedeman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yorumlar - 1

user305922

Okulun fiziksel koşulları oldukça iyi, donanımlı bir okul. Öğretmenlerin ilgisi ve öğrencilere sağladığı destek oldukça başarılı. Eğitim kalitesi yüksek ve öğrencilerin başarıları takdir edilmekte. Ancak okulun iletişim ve sosyal aktiviteler konusunda daha fazla çalışması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul.

27 Eylül 2024
Dilek Şanel

Dilek Şanel

Temiz çarşaflar ve havlular,güler yüzlü personel ve en önemlisi en uygun otel ....evimizde gibi rahat ettik .tavsiye ederim .

2023:08:21 15:51:41
Elif Er

Elif Er

Merkeze çok yakın, konaklama için yer bulma sıkıntısı yaşamayacağınız güvenilir bir mekan. Amaa.. Odalarda sigara içilmesine müsaade ediliyor, kaldığım odaya girer girmez sigara kokusu midemizi bulandırdı ki pencereyi açıp havalandırmamız da işe yaramadı çünkü eşyalara, yatağa, çarşafa her yere koku sinmişti. Odaya temiz diye bırakılan bir banyo havlusu önceden kullanılmıştı, kirliydi ve ıslak halde katlanıp dolaba bizim kullanmamız için bırakılmıştı. Daha önceki konaklamamda böyle bir durum yoktu, dikkatsizlik diye düşünüyorum. Odada tuvalet kağıdı yoktu, görevli bayandan lobiye inip istedim. Kahvaltısı gerçekten çok yetersiz. Lütfen lütfen lütfen salatalıkları bir gün önceden kesip kupkuru, solmuş halde servis etmeyin. Peynirler çok kötü görünüyor, salam tabaktaki herşeyi kötü kokutuyor. İki yıldızı rezervasyon yaparken konuştuğum bayanın güzel hatırına, eksikleri gidermek için uğraşmasına, pozitif sesine, iletişimine veriyorum. Çok güzel bir mekan, daha iyi işletilerek daha kaliteli bir yer haline döndürülebilir.

2022:07:15 21:03:21
muhammet elbistan

muhammet elbistan

gayet uygun.günlük olarak odalar temiz.açık büfe malzeme ve yiyecekler kaliteli.konaklanır.tavsiyedir.

2022:12:08 06:39:37
Rota Anadolu

Rota Anadolu

Öğrencilerin işletmekte olduğu M.E.B. bünyesinde; temizliğine özen verilen kullanışlı ve ekonomik bir konaklama yeri. Otel odasından içeri girdiğinizde hoş bir koku karşılamakla beraber yastık kılıfları ve çarşafların temizliği ve ferah kokusu dikkat çekiyor.

2015:10:18 20:27:48
levent AVCI

levent AVCI

Güzel temiz bir yer kalmak için uygun

2022:06:28 06:01:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı