Ptt-dumlu Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Ptt-dumlu Şubesi Erzurum

Ptt-dumlu Şubesi, Erzurum şehrinde bulunan bir postane şubesidir. Şube, posta gönderme ve alma, kargo hizmetleri, fatura ödemeleri gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Ptt-dumlu Şubesi, uzun yıllardır Erzurum halkına hizmet vermektedir. Köklü bir geçmişe sahip olan şube, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Ptt-dumlu Şubesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, sunulan hizmete göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir posta ve kargo hizmetleri
  • Fatura ödeme kolaylığı
  • Profesyonel ve yardımsever personel
Ptt-dumlu Şubesi, kaliteli hizmet anlayışı ve geniş hizmet yelpazesiyle Erzurum'da tercih edilmesi gereken bir postane şubesidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan şube, her türlü posta ve kargo ihtiyacınızı karşılamak için hizmetinizdedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Ptt-dumlu Şubesi Yorumlar - 1

user305876

Erzurum Ptt-Dumlu Şubesi Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli hizmet sunuyor. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. Kuyruk oluşmadan işlemlerimi hızlıca halledebiliyorum. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Her zaman tercih ettiğim bir şube.

27 Eylül 2024
Aziz Erdoğmuş

Aziz Erdoğmuş

Piknik yapmak için muhteşem bir yer. Çay akıyor, çeşmesi var, yemyeşil bir kasaba ama ne yazıkki kimse mesire alanını eklememiş haritaya. Dumlu adı eski Türkçe dummak fiilinden geliyor. Dummak: Suya batmak, suyun içine girmek anlamına gelir. Dumlu da suya girilen yer anlamındadır. Sulak bir yere de bu isim yakışır. "Ben bi dumim gelim" diyor dadaş Caillou.:)

2017:07:29 14:51:48
ONuR OnuR

ONuR OnuR

100 metre yaklasik

2013:05:26 16:53:24
cafer alkan

cafer alkan

Çok özledim orayı...

2016:11:02 18:16:49
Ömer Akyürek

Ömer Akyürek

2021:02:28 14:05:59
Ahmet Akyürek

Ahmet Akyürek

2016:02:23 19:42:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı