Ptt – Yıldızkent Şb.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Ptt - Yıldızkent Şb.

Erzurum Ptt - Yıldızkent Şb., Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan PTT'nin şubelerinden biridir. Bu şube, Yıldızkent bölgesinde hizmet vermektedir ve geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Erzurum Ptt - Yıldızkent Şb., yıllardır bölge halkına posta, kargo, fatura ödeme, sigorta işlemleri gibi birçok hizmeti sunmaktadır. Güvenilir ve hızlı hizmet anlayışıyla müşterilerine kaliteli bir deneyim yaşatmaktadır.

Fiyat Politikası

Erzurum Ptt - Yıldızkent Şb., müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin fiyatları, sunulan hizmetin türüne göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve yardımsever personel
Erzurum Ptt - Yıldızkent Şb.'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı hizmetlerimizle sizlere en iyi deneyimi sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Ptt – Yıldızkent Şb. Yorumlar - 1

user305850

Erzurum Ptt - Yıldızkent Şb. Posta Ofisi oldukça hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımseverler. Her zaman sorularıma sabırla cevap veriyorlar ve işlemlerimi hızlı bir şekilde gerçekleştiriyorlar. Posta ofisindeki sıra bekleme süreleri de oldukça kısa. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
Samed Uyan

Samed Uyan

Hayatımda bu kadar amatör bir kargo görmedim kargo adrese dağıtıma çıkıyor eve uğramadan direk şubeye gelme derdine düşüyorlar hafta sonları tatil diye sırf ağırdan alınıyor işleri geliyorum diyorum ki şubeye dağıtıcıyı ben bulayım diyorum ben gidip alayım diyorum diyorlar bilgimiz yok dağıtan kişinin numarası da yok kimsenin kimseden haberi yok yani bana diyorlar beş çeyreğe kadar arkadaşlar gelir buraya bırakırlar kargoyu diyorlar bekleyin diyorlar harika bir şey ya sırf devletimize ait diye seçiyoruz ama gel gelelim ki üzücü olaylar la karşı karşıya kalıyoruz

2023:12:08 13:09:02
FC

FC

Aramıyor gelmiyorlar kargonu getirmiyorlar telefonla arıyorsun cvp vermiyorlar. Ne maksata bu kurum çalışıyor haram olsun kazandıkları..

2023:11:27 12:11:53
Asena Yakar

Asena Yakar

Bilgisayarım gelecekti adrese getirmişler fakat bana hiç bi şekilde bir arama gelmedi, geri şubeye bırakmışlar. Gönderen taraf alıcının aranmasını istiyorum seçeneğini seçmemiş diye bir cevap verdiler. Ben hiç kargosu gelip de aranmayan birini duymadım. Kargom şubeye gitmiş, okulum vardı alamayacaktım 20 kez aradım açmadılar. Okuldan devamsızlık yapıp gittim, durumu anlattım. Dışarıdan gelen telefonları açamıyorlarmış dağıtımı şükrüpaşa yapıyormuş onlara söylemeliymişim. O zaman telefon numaranız neden var ? O zaman hattınızda belirtin şükrüpaşadan dağıtım yapılıyor diye ben nerden bilebilirim, bende işimi gücümü bırakıp buraya gelmeden önce orayı arayayım mağdur olmayayım. Yetersiz hizmet.

2022:12:16 08:14:23
Medine Kocabey

Medine Kocabey

Allah’ın cezası bir kurum. Kargoyu getirdiklerini iddia ediyorlar ama aramak zahmetinde bile bulunmuyorlar kaldı ki gelseler kağıt bırakmaları lazım. Kağıt da yok. Sonra da mesaj atıyorlar ki kargonuzu almazsanız iade edilecek. Böyle bir kargo anlayışı yok. Yazıklar olsun. Telefonlara da cevap veren yok ulaşmak imkansız. Rezilsiniz.

2023:01:03 06:58:33
kader türkyılmaz

kader türkyılmaz

ptt kargonun bu kadar kötü bir firma olduğunu bu şube sayesinde öğrendim kargolar geç geliyor ve telefonlara bakmıyorlar

2023:04:12 12:44:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–12:30, 13:30–17:00
  • Salı 08:30–12:30, 13:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–12:30, 13:30–17:00
  • Perşembe 08:30–12:30, 13:30–17:00
  • Cuma 08:30–12:30, 13:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı