Ptt-yunus Emre Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Ptt-Yunus Emre Şubesi Erzurum

Ptt-Yunus Emre Şubesi, Erzurum şehrinde bulunan bir postane şubesidir. Müşterilere posta gönderme, paket servisi, fatura ödeme gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır. Ayrıca, kargo ve posta hizmetlerinde de müşterilere yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

Ptt-Yunus Emre Şubesi, Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan PTT'nin bir parçasıdır. Yıllardır müşterilere güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Ptt-Yunus Emre Şubesi, hizmetlerinde adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktadır.
  • Fatura ödemelerinde herhangi bir ek ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Güvenilir ve hızlı hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
Ptt-Yunus Emre Şubesi, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak, posta ve kargo işlemlerini kolaylaştırmaktadır. Uygun fiyatları ve geniş hizmet yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Ptt-yunus Emre Şubesi Yorumlar - 1

user305844

Erzurum Ptt-Yunus Emre Şubesi Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli hizmet sunuyor. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverler. Kuyruk oluşmadan işlemlerimi hızlıca halledebiliyorum. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
Tuğçe Özden

Tuğçe Özden

Kuryenizin bi denetime ihtiyacı var diye düşünüyorum. Evin önünce müşteriyi aramıyor gittikten sonra arıyor.

2023:11:08 10:56:02
Ahmet KUŞCUOĞLU

Ahmet KUŞCUOĞLU

Müşteri hizmetlerini aradığım halde yardımcı olunmadı. Hızlı kargo gönderme seçenekleri var denilmişti müşteri hizmetleri tarafından ama şubeye gidince böyle bir hizmetimiz yok denildi ve göndermediler.

2023:07:08 20:05:05
Talha Bakış

Talha Bakış

Öncelikle temizlik diye bir durum yok. Yerler çamurlu ve içerisi havalandırılmiyor. Ayrıca bir çok kişi aynı yerlere temas ediyor.Çalışanlar ilgisiz, araştırma diye bir durum yok.Ayrıca erken kapanma durumundan sürekli sıkıntı yaşıyoruz.

2021:04:17 00:01:10
Salih SAGLAM

Salih SAGLAM

Evime gelmeden hiç bir bildirim bırakmadan ve arama yapmadan kargomu binaya girilmez bilgisiyle şubeye gönderiyorlar.Canınızdan korkuyorsanız çalışma kurye kardeş bırak bu işi layığıyla yapacak kişiler yapsın.

2020:04:10 01:28:44
Mevlüt Canvar

Mevlüt Canvar

Buraya ne zaman gitsem sistem yok. Hep diğer şubeden yapıyorum işlemi. Burda olmayan sistem her şubede var. Yenişehir şubede çalışanlar bu şubenin üstünde oturanların bile Yenişehir şubeye geldiğini söyledi...

2020:06:04 13:40:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı