Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Yeni Bina

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Yeni Bina

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Yeni Bina, Erzurum şehrinde halkın güvenliğini sağlamak ve suçla mücadele etmek amacıyla hizmet veren kuruluştur. Yeni binası modern ve teknolojik alt yapıya sahip olup, polis teşkilatının daha etkin ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlamaktadır.

Tarihçe

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, 1923 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana şehrin güvenliğini sağlamak için çalışmalarını sürdürmektedir. Yeni bina ise 2020 yılında hizmete açılmıştır.

Fiyat Politikası

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetleri ücretsizdir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve teknolojik alt yapı
  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • 24 saat hizmet veren birimler
Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Yeni Bina, şehrin güvenliğini sağlamak için en iyi hizmeti sunmaktadır. Modern alt yapısı ve profesyonel personeli ile her zaman halkın yanında olmaktadır. Güvenliğiniz için tercih edebileceğiniz bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzurum Palandöken Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Yeni Bina Yorumlar - 1

user305782

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binası oldukça modern ve fonksiyonel bir tasarıma sahip. Polis teşkilatının daha etkin ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlayacak olan bu bina, şehirdeki güvenlik hizmetlerinin daha da iyileştirilmesine katkı sağlayacaktır. Ayrıca, binanın çevresinin düzenli ve güvenli olması da önemli bir avantaj. Toplamda 5 üzerinden 4 puanı hak eden bu yeni bina, Erzurum'un güvenliği için önemli bir adımı temsil ediyor.

27 Eylül 2024
Halit Karagöz

Halit Karagöz

Erzurumun biraz dışında kalmış. Fakat muhteşem bir bina olmuş. Dosta güven düşmana korku salan türden. Ve ayrıca çalışanlar çok ama çok ilgililer. Canla başla mücadele ediyorlar vatandaşa yardım etmek için. Özellikle siber suçlarla mücadele birimini hani hafta sonu akşam gece sabah demeden yardıma koşmaya hazır. Kendilerine gerçekten çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

2021:10:23 07:08:43
engin çakır

engin çakır

Erzurum'da gerçekten güven veren bir hizmet binası yapılmış. Çalışan personel de çok ilgili. Vatandaşa yardımcı olmak için canla başla çalışıyorlar. İlgilenen herkese teşekkür ederim

2021:10:10 12:41:48
Yunus Emre Arıkan

Yunus Emre Arıkan

Emniyet teşkilatı süper çalışıyor.Allah muhafaza etsin.Yeni binaları ihtişamlı ve bakımlı

2022:02:17 05:47:44
Kadir ÖZKAN

Kadir ÖZKAN

Bina büyük ama işlevsiz bir mimarisi var

2021:12:28 12:10:41
Haktan Özen

Haktan Özen

Rabbim hayırlı eylesin çalışanlarına kolaylıklar nasip eylesin

2022:11:01 03:42:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı