Serpil Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Serpil Eczanesi

Erzurum Serpil Eczanesi, şehirdeki en köklü eczanelerden biridir. 1980 yılında kurulan eczane, uzun yıllardır sağlık sektöründe hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Serpil Eczanesi, geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

1980 yılında Serpil Hanım tarafından kurulan eczane, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimsemiştir. Yıllar içinde tecrübe kazanan Serpil Eczanesi, güvenilir bir marka haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Kaliteli ürünler

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman eczacılar
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Erzurum Serpil Eczanesi, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilen bir eczane olmaya devam etmektedir. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve profesyonel ekibi ile her zaman müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzurum Palandöken Serpil Eczanesi Yorumlar - 1

user305760

Erzurum Serpil Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. İhtiyacınız olan ilaçları hızlı bir şekilde temin edebiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldım.

27 Eylül 2024
hakan kulaksızoğlu

hakan kulaksızoğlu

Corona tedbirlerine uymuyor gayet lakayit bir ciraklari var parayi elledi elini yuzunu elledi ve maske verdi durumy belirtip eldiven takmasini isteyincede ukala ukala begenmiyosan alma kardrsim diyede azarliyor terbiyessiz. Coronanin yayilimina katkilarindan dolayi tesekkurler serpil eczanesi

2020:05:04 12:24:51
Murar Polat

Murar Polat

Yıllardır ilaç aldığım yer. Çok kibar, nazik ayrıca aşırı yardım severler. Teşekkür ederz.

2023:01:11 11:47:05
Aslan Çetesi

Aslan Çetesi

Gayet kibar nazik bir Eczacıları var

2022:03:08 20:32:16
Ferhat Agdag

Ferhat Agdag

Iyi

2015:04:18 19:03:49
ORHAN KAÇAR

ORHAN KAÇAR

2022:01:27 12:10:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı