Erzurum Tesisat Kanal Açma ve Kırmadan Su Kaçağı Tespiti

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Tesisat Kanal Açma ve Kırmadan Su Kaçağı Tespiti

Erzurum Tesisat Kanal Açma ve Kırmadan Su Kaçağı Tespiti, Erzurum şehrinde tesisat sorunlarıyla ilgili profesyonel hizmetler sunan bir kuruluştur. Firmamız, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman ekibi ile müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Erzurum Tesisat Kanal Açma ve Kırmadan Su Kaçağı Tespiti, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehirdeki birçok ev ve iş yerinin tesisat sorunlarına çözüm sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet
  • Detaylı fiyatlandırma ve şeffaf hizmet
  • Ödeme kolaylıkları ve indirim seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Modern ekipman ve teknolojik çözümler
  • Hızlı ve etkili hizmet anlayışı
  • 24/7 acil servis imkanı
Erzurum Tesisat Kanal Açma ve Kırmadan Su Kaçağı Tespiti, tesisat sorunlarınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde çözmek için en doğru tercih olacaktır. Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet almak ve sorunlarınıza kalıcı çözümler bulmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzurum Palandöken Erzurum Tesisat Kanal Açma ve Kırmadan Su Kaçağı Tespiti Yorumlar - 1

user305734

Erzurum'da su kaçağı tespiti için Tesisat Kanal Açma ve Kırmadan Su Kaçağı Tespiti Tesisatçı hizmetinden çok memnun kaldım. Profesyonel ekip ve kaliteli hizmetleriyle sorunumu hızlı bir şekilde çözdüler. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
sema Badur

sema Badur

Zirve tesisat ekibe özellikle hemşerim Burak ustaya kardeşi Ömer usta yaptıkları işçilikten ötürü kendilerine çok teşekkür ederim cooook memnun kaldık temiz titiz çalışmalarından dolayı herkese tavsiye ediyorum Rabbim işlerini rast getirsin

2022:10:28 12:24:36
ali osman acar

ali osman acar

50 derecede ısınmayan kombi 10 derece de elimi yakmaya başladı. Hem de yerlere tek damla su bile dökmediler. Gayet temiz iş. Başka firmanın bana söylediği fiyatında yarısına yaptılar. Petekler ısınana kadar da başında beklediler. Helal olsun. Erzurum da böyle firma olması güzel.

2019:12:03 17:53:41
Erdal Özcan

Erdal Özcan

Tesisatçı aramak için uğraşmsnıza hiç gerek yok arıyorsun randevunu alıyorsun gelip en iyi şekilde işini gerçekyen layıkıyla yapıp gidiyorlar. Arıza tespiti için teknolojiden faydalanıyorlar heryeri döküp kırmadan güleryüzlü hizmet almaj isterseniz burak bey ve abisi ömer tam işin erbabı kişiler %100 tavsiyemdir.

2020:06:19 17:32:17
Hilal Yılmaz

Hilal Yılmaz

Yüksek derecede yakmama rağmen verim alamadığım kombi şuan düşük derece de bile elimi yakmaya başladı. Ayrıca çok temiz çalıştılar.Çok memnun kaldım.Petekler ısınana kadar kontrol etmeden de ayrılmadılar.Fiyat olarakta bence gayet uygun.Erzurum da böyle firma olması güzel.

2019:12:17 11:45:09
Abdullah KAPLAN

Abdullah KAPLAN

Bu gün mutfaktaki musluğum su kaçırıyordu, internetten Zirve Tesisatı seçtim. Çok iyi iletişim kurdular. Zamanında gelen Ömer usta iki vanayı değiştirdi. Bir jest yapıp üst parçayı (boru kısmını) da değiştirdi. Çok teşekkür ederim. İşinin ehli bir ekip oldukları aşikar.

2020:03:25 13:25:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı