Fzt. Doğukan Şengül, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Erzurum Fzt. Doğukan Şengül, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon

Erzurum Fzt. Doğukan Şengül, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon, şehirdeki en kaliteli fizyoterapi hizmetini sunan bir kuruluştur.

Tarihçe

İşletme, 2010 yılında Fzt. Doğukan Şengül tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce hasta sağlığına kavuşmuş ve memnuniyetle ayrılmıştır.

Fiyat Politikası

  • Fizyoterapi seansları uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Ödeme seçenekleri ve paket indirimleri mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman fizyoterapistler
  • Modern ekipman ve teknikler
  • Bireysel tedavi planları
  • Hasta odaklı yaklaşım
Erzurum Fzt. Doğukan Şengül, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon'u tercih etmeniz için en önemli neden, uzman kadrosu ve kişiye özel tedavi planlarıyla hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Erzurum Palandöken Fzt. Doğukan Şengül, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Yorumlar - 1

user305710

Erzurum Fzt. Doğukan Şengül, gerçekten alanında uzman ve işini titizlikle yapan bir fizyoterapist. Tedavi sürecimde bana çok yardımcı oldu ve her adımda beni bilgilendirdi. Kendisine güvenebilir ve rahatlıkla tedavi olabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
Hafzullah Demir

Hafzullah Demir

Biz diş hekimlerinin maalesef ki sık başına gelen karpal tunel sendromu, bel fıtığı ve boyun fıtığı riskleri sebebiyle sevgili doktorum Doğukan’a gittim. En azından mesleki sürecim içinde bu risklerden korunmam ve ileride bu problemlerle karşılaşmamak için Doğukan hocamla seanslara başladık. El kol koordinasyonumun sağlanmasından çalışırkenki duruşuma en ince detayına kadar gerekli doğru hareketleri gösterdi, öğretti. Ve düzenli seanslara başladık. Çok yoğun çalışan bir hekimim maalesef bu yüzden her akşam eve hep bel, el bileği ve boyun ağrılarıyla geliyordum. Sevgili Doğukan hocamla düzenli seanslarıma başladığımdan beridir daha dinç ve daha rahat bir hareket konfigürasyonu sağladım. Kendisi hastalarına çok açıklayıcı, çok kibar ve özenli bir yaklaşım içerisinde hizmet vermektedir: sorularıma detaylı ve anlayabileceğim şekilde açıklamalar yapması da mesleğinde ne kadar bilgili ve tecrübeli olduğunu anlamamı sağladı. İyi ki varsınız. Kesinlikle görevini bu denli özveriyle ve başarılı yapan insanlara ihtiyacımız var.

2023:02:17 20:35:22
Nuran İnan

Nuran İnan

Doğukan hocaya gitmeden önce emara 2 kez girdim. Emarda birşey çıkmadı ilaç tedavisi sonuç vermedi. Ayakta duramiyordu. Doktor fizik tedavi önerdi. Tavsiye üzerine Doğukan hocaya gittik. Eşimin bel ağrısından dolayı 4 seanslık manuel terapi ve kayroprakti tedavisi uyguladı çok rahatladı. Detaylı bilgilendirme yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz..

2023:02:15 10:46:45
Beyzanur Paluli

Beyzanur Paluli

Kendisine hastamizin diz agrisindan dolayı başvurduk 6 seans fizik tedavi uyguladi. Hem tedavisini hem takibini yapti. Hocamıza emeginden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

2023:02:17 06:23:05
Hayrunnisa Tohumcu

Hayrunnisa Tohumcu

Bel ve sırt bölgemde spazm ve ağrılarım vardı. Hocamla iletişime geçtik. 3 seans uyguladı şuan çok iyim. Kendisine teşekkür ederim.

2023:02:18 13:35:18
Merve Şahin

Merve Şahin

Sırt ,bel ağrılarım ve kronik rahatsızlığım için uyguladığı seanslarda cok rahatlamış olarak ayrılıyorum yanından.Gerçekten güler yüzlü bilgili ve ilgili tavırlarıyla rahatlatıyor. Tavsiye ederim

2023:02:14 20:32:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı