TABİAT PET EVCİL HAYVAN VE ÜRÜNLERİ DADAŞKENT PETSHOP

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum TABİAT PET EVCİL HAYVAN VE ÜRÜNLERİ DADAŞKENT PETSHOP

Erzurum şehrinde bulunan TABİAT PET EVCİL HAYVAN VE ÜRÜNLERİ DADAŞKENT PETSHOP, evcil hayvanlarınızın ihtiyaçları için geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Mağazamızda evcil hayvanlarınız için gerekli olan mama, oyuncak, bakım ürünleri ve aksesuarlar bulunmaktadır.

Tarihçe

DADAŞKENT PETSHOP, 2010 yılında açılmış olup, uzun yıllardır Erzurum'da evcil hayvan severlere hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmemiz, kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli ürünler
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşteri memnuniyeti

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Evcil hayvan sağlığına önem veren ürünler
Erzurum TABİAT PET EVCİL HAYVAN VE ÜRÜNLERİ DADAŞKENT PETSHOP'u tercih etmeniz için evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu bizim için önemlidir. Uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri bulabileceğiniz mağazamızda, evcil hayvanınıza en iyi bakımı sağlayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aziziye Erzurum TABİAT PET EVCİL HAYVAN VE ÜRÜNLERİ DADAŞKENT PETSHOP Yorumlar - 1

user305678

Erzurum TABİAT PET EVCİL HAYVAN VE ÜRÜNLERİ DADAŞKENT PETSHOP gerçekten çok kaliteli ürünler sunan bir mağaza. Personelleri de çok ilgili ve yardımsever. Evcil hayvan sahiplerine her konuda yardımcı oluyorlar. Mağazanın temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim. Puan : 5

27 Eylül 2024
Fatih Kizilirmak

Fatih Kizilirmak

Dadaşkentte böyle bir yer açilmasi güzel oldu hizmet ve Güler yüzle müşteri karşilama çok güzel tavsiye ederim

2023:11:19 14:07:19
Ruken Eda Şen

Ruken Eda Şen

Dadaşkentte böyle bi petshop olması mükemmel,caddeye gitmemize gerek kalmadı. Burada herşey mümkün iyiki açtınız,bol kazançlar 🤍

2023:10:18 15:23:02
Haktan ÖZDEMİR

Haktan ÖZDEMİR

Güleryüz ve hoşgörülü olmaları beni çok etkiledi. Normalde böyle sitelerde yorum yapmam ama karşılama ve misafirperverliğinden sizlerde yararlanın istedim. Aldığım ürünün kalitesinden ötürü de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu sayede yeni adresimizde belli oldu. Civarda yoktu beklediğimiz iş yeri sonunda açılmış oldu yakınımızda.

2023:06:23 08:21:09
Erol KILIÇ

Erol KILIÇ

Evcil hayvanlar konusunda uzman olan bir işletme. Abi kardeş güler yüzlü ve ilgililer. Tavsiye ediyorum.

2023:11:17 21:45:14
Batın Özcan

Batın Özcan

Dadaskentten sehir merkezine gidiyorduk çok iyi oldu açilmasi. Istediginiz her ürüne ulasabilirsiniz.Fiyatlari gayet makul. Bakimli temiz bir pet shop. Bakan arkadas gayet ilgili ve güler yuzlüydü. Herkese tavsiye ederim.

2023:06:23 07:43:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–21:00
  • Salı 08:30–21:00
  • Çarşamba 08:30–21:00
  • Perşembe 08:30–21:00
  • Cuma 08:30–21:00
  • Cumartesi 08:30–21:00
  • Pazar 10:00–21:00

Aziziye Erzurum 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı