Haydar Aliyev Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Haydar Aliyev Parkı

Erzurum şehrinde bulunan Haydar Aliyev Parkı, şehrin en popüler rekreasyon alanlarından biridir. Park, ziyaretçilere doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Haydar Aliyev Parkı, Erzurum Belediyesi tarafından 2005 yılında hizmete açılmıştır. Park, adını Azerbaycan'ın eski Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'den almıştır.

Fiyat Politikası

Park girişi ücretsizdir. Ancak, park içerisinde bulunan kafeterya ve restoranlardan alınan hizmetler ücretlidir.

Önemli Özellikler

  • Yeşilliklerle çevrili geniş alan
  • Oyun parkı ve spor alanları
  • Piknik ve mangal alanları
  • Göl ve su kaynakları
Erzurum Haydar Aliyev Parkı, aileler, çiftler ve doğa severler için mükemmel bir kaçış noktasıdır. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Haydar Aliyev Parkı Yorumlar - 1

user305564

Erzurum Haydar Aliyev Parkı, şehrin merkezinde bulunan güzel bir dinlenme ve eğlence alanı. Parkın yeşillikleri ve çiçekleri oldukça bakımlı ve göz alıcı. Ayrıca çocuk oyun alanları, spor alanları ve yürüyüş yolları da mevcut. Parkın temizliği de oldukça iyi. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor. Genel olarak keyifli bir atmosfere sahip.

27 Eylül 2024
Ertuğrul Ağırman

Ertuğrul Ağırman

Uzun ve güzel bir cadde rahatca gezebileceğiniz ve kosabileceginiz alanlar mevcut aynı zamanda bisiklet yollarıda var

2019:01:16 18:17:22
Ayşe Toparlak

Ayşe Toparlak

Erzurum standartları için güzel bir yesil alan. Ancak eve yakın yesil alan sayısı pek az olduğu için burası olağan üstü kalabalık. Sskin bir vakit bulursanız aileniz uzun süre piknik yapabilirsiniz.fakat fazlaca sıcak olmakta.

2022:07:13 08:54:38
Aysegul Yesilyurt

Aysegul Yesilyurt

Yaz aylarında çok sık ziyaret edilen bir mekan. Çok fazla kamelya bulunmasına rağmen özellikle öğlenden sonraları boş kamelya bulmak zor olabiliyor. Orta kısımda çocuk parkı bulunuyor. Parkın üst tarafında da spor aletleri konulmuş. Parkta uzun bir yürüyüş yolu ve hemen yanında da bisiklet yolu bulunuyor.

2021:11:29 07:07:00
osman yakıcı (gezgin fotoğrafçı)

osman yakıcı (gezgin fotoğrafçı)

Güzel sakin bir yer yol kenarında olması gürültülü olabilir. Fakat şehir merkezin bu bölgede oturanları yeşille buluşturan gerek kamelyası ile güvenliği ile ve çocuk oyun alanları ile gün içinde vakit geçireceğiniz. Evden getireceğiniz yiyecekleri oturabileceğiniz bir mekan.

2021:05:07 11:33:03
Love Each Day

Love Each Day

Yürüyüş için iyi ama yol kenarı olduğu için gürültülü oluyor. Çocuk parkı ve bazı marketlerde çiğköfteci, fırın, manav, börekçi vb. var.

2021:11:29 18:33:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı