Erzurum Des/Art Mimarlık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Des/Art Mimarlık

Erzurum Des/Art Mimarlık, Erzurum şehrinde faaliyet gösteren bir mimarlık firmasıdır. 2005 yılında kurulan firma, modern ve fonksiyonel mimari projeler üretmektedir. Müşterilerine özgün tasarımlar sunarak, yaşam alanlarını estetik ve kullanışlı hale getirmeyi hedeflemektedir.

Tarihçe

Erzurum Des/Art Mimarlık, kurulduğu günden bu yana birçok başarılı proje tamamlamış ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. Deneyimli ve uzman kadrosuyla, her projeye özgün bir yaklaşım sergilemektedir.

Fiyat Politikası

Erzurum Des/Art Mimarlık, müşterilerine kaliteli hizmet sunarken uygun fiyat politikası izlemektedir. Her bütçeye uygun çözümler sunarak, müşterilerinin beklentilerini karşılamayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Özgün ve modern tasarımlar
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Uygun fiyat politikası
Erzurum Des/Art Mimarlık, estetik ve fonksiyonelliği bir arada sunarak müşterilerinin beklentilerini karşılamaktadır. Profesyonel yaklaşımı ve özgün tasarımlarıyla tercih edilmesi gereken bir mimarlık firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Erzurum Des/Art Mimarlık Yorumlar - 1

user305476

Erzurum Des/Art Mimarlık Boyacı, profesyonel ve kaliteli hizmet sunan bir firma. İşlerini titizlikle yapan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir ekipleri var. Boya işlerinde uzman olduklarını gösteriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
Elif Alkan

Elif Alkan

Erzurum’da mimarlık deyince akla gelen birinci isim Des/Art Mimarlık. Çalışkan, özverili ve işini en iyi şekilde yapan Pınar Hanıma çok teşekkür ediyorum.Tahmin edebileceğinizden bile daha güzel işler çıkıyor çıkacaktır karşınıza. Ben gönül rahatlığıyla etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum. Emeğinize sağlık.

2020:08:23 20:33:24
Ümmühan Yıldız

Ümmühan Yıldız

Çok kaliteli özenle düşünülmüş tasarımlar, Erzurum'da mimarlık adına eşine rastlanmayacak özverili çalışmalar ve müşteriyle kaliteli iletişim hepsini Des/Art mimarlıkta buldum . Teşekkür ederim

2020:07:24 21:51:03
Kübra Ölekli

Kübra Ölekli

Müşterisiyle özverili olarak ilgilenen bir ofis. Bir konut projesinde çalıştık öneriyorum.

2020:04:13 19:54:35
Ebrar Taştekin

Ebrar Taştekin

Pınar Hanım gerçekten çok ilgili ve yetenekli bir mimar. Sizin ne istediğinizi çok iyi analiz edip harika işler çıkarıyor ortaya. Kesinlikle tavsiye ederim

2020:07:25 04:38:58
ayşenur hodlioğlu

ayşenur hodlioğlu

Adınızı çok duydum, çok güzel işlere imzanızı atıyorsunuz. Başarılarinizin devamını dilerim. Bir güzel işte daha buluşmak dileğiyle...Des/Art Mimarlık

2020:10:17 12:04:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı