Palandöken Safir Turizm – PSF TUR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Palandöken Safir Turizm - PSF TUR

Palandöken Safir Turizm - PSF TUR, Erzurum şehrinde faaliyet gösteren bir turizm şirketidir. Şirket, turizm sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip profesyonel bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Tarihçe

Palandöken Safir Turizm - PSF TUR, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunma prensibi benimsenmiştir.
  • Fiyatlar, sunulan hizmetin kalitesi ve içeriğine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş tur seçenekleri ile müşterilere farklı deneyimler sunulmaktadır.
  • Profesyonel rehberler eşliğinde gerçekleştirilen turlar ile unutulmaz anılar biriktirilir.
  • Konforlu ulaşım araçları ve konaklama imkanları ile müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.
Palandöken Safir Turizm - PSF TUR, Erzurum'da turizm alanında tercih edilmesi gereken bir şirkettir. Profesyonel hizmet anlayışı, geniş tur seçenekleri ve uygun fiyat politikası ile müşterilerine kaliteli bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Palandöken Safir Turizm – PSF TUR Yorumlar - 1

user305420

Erzurum Palandöken Safir Turizm - PSF TUR Taşıma Şirketi, mükemmel bir hizmet sunuyor. Araçlar temiz ve konforlu, personel ise son derece profesyonel ve yardımsever. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hizmet veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
alpozan61

alpozan61

2021 yılında bu firma ile Tortum-Narman ve Van olmak üzere 2 geziye katıldık. 2'si de gayet güzeldi. Tur rehberi Muhammet bey çok başarılı. Özellikle geçen gün başka bir firma ile katıldığım Rize gezisindeki organizasyonsuzluk ve yemek mekânlarının kötülüğünü düşününce Van gezisindeki mükemmel kahvaltı ve akşam yemeği aklıma geldi ve bu yorumu yazıyorum.

2023:05:21 20:12:48
Büşra Çelik

Büşra Çelik

29 ekimde Narman peri bacaları ve Tortum Şelalesi turuna katıldık. İstenilen saatte hareket edilmesi ve gidilen tesisler açısından gayet memnun kaldık. Tur rehberimiz muhammed bey iletişim konusunda gayet iyiydi söylenilen saatte program tamamlandı. Gerçekten katıldığımız en iyi turlardandı program dahilinde olmamasına rağmen bahçelerini bize açıp elma ikram ettiler çok teşekkür ederiz her şey için yine olsa yine tercih ederiz 😊

2022:10:29 18:08:44
fingolfin 46

fingolfin 46

Tur iptal olmuş haber vermek için son günü bekliyolar. Asla tavsiye etmiyorum

2023:11:09 10:26:37
Macn

Macn

Biz okulca Van turuna katıldık çok güzel geçti Muhammet bey tur rehberi çok güler yüzlü karşıladı ve çok kibardı şoför beye de ayrıca teşekkür ederiz memnun kaldık 😊

2023:05:07 14:43:47
dilara yılmaz

dilara yılmaz

Üniversite yıllarımda sık sık turlarına katıldığımdan eski güzel tecrübelerime güvenerek bayram öncesi yıllık izin kullanıp safir turun Erzurum kalkışlı 17-18 temmuz GAP turuna katılalım dedik. Ödemeyi de erkenden yaptık, herhangi bir sorun yoktu. Fakat tur günü (16 temmuz saat 23:30'da araç hareket edecekti) akşam üzeri çantalarımız bile hazırken turu iptal ettiklerini söylediler. Turun kesin kalkışlı olduğunu, bu yaptıklarının bizi mağdur ettiğini söylediğimde "diğer katılımcıların tura katılmaktan vazgeçtiğini, insanları zorla götüremeyeceklerini" söyleyerek mantıksız ve sert bir üslupla cevap verdiler. Daha önce onlarca defa hem yerel hem ulusal birçok firma ile tura katıldım ama böyle bir şey ile ilk defa karşılaştım. Turlara sık sık katılan herkes bilir ki iptal işlemi en az 48 saat önceden haber verilir, tur günü kalkış saatine 6-7 saat kala değil! Kaldı ki dediğim gibi önceden sormama rağmen turun kesin kalkışlı olduğunu söylemişlerdi. Bayram planlarımızı bu tura göre ayarladığımız için altüst olan planlara mı yanayım, boşa giden yıllık iznime mi yanayım, yoksa geç haber verdikleri için başka firmaların turlarını da kaçırdığımıza mı yanayım bilmedim. Kesinlikle profesyonel değiller, eski kalitelerinden eser yok. Üstelik müşteri iletişim de çok kötü.

2021:07:18 18:19:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–20:30
  • Salı 08:30–20:30
  • Çarşamba 08:30–20:30
  • Perşembe 08:30–20:30
  • Cuma 08:30–20:30
  • Cumartesi 08:30–20:30
  • Pazar 08:30–20:30

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı