Erzurum Evden Eve Nakliyat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Evden Eve Nakliyat

Erzurum Evden Eve Nakliyat, Erzurum şehrinde faaliyet gösteren bir nakliyat firmasıdır. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet veren firmamız, müşterilerine güvenilir ve kaliteli taşımacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Erzurum Evden Eve Nakliyat, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren firmamız, profesyonel ekip ve ekipmanlarıyla müşterilerine sorunsuz taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Erzurum Evden Eve Nakliyat, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Taşınacak eşyaların miktarı, taşınacak mesafe ve diğer detaylar göz önünde bulundurularak müşterilere en uygun fiyat teklifi sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Modern taşıma ekipmanları
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Erzurum Evden Eve Nakliyat, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak taşınma sürecini kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Profesyonel ekibimiz ve modern ekipmanlarımızla müşterilerimizin eşyalarını güvenle taşıyoruz. Bizi tercih ettiğinizde taşınma sürecinizde endişelenmenize gerek kalmayacak, rahat bir taşınma deneyimi yaşayacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Erzurum Evden Eve Nakliyat Yorumlar - 1

user305416

Erzurum Evden Eve Nakliyat Taşıma Şirketi gerçekten profesyonel bir hizmet sunuyor. Eşyalarımı güvenle taşıdılar ve hiçbir sorun yaşamadım. Personelleri çok yardımsever ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
Kübra

Kübra

Anlaştığımız saatte eşyamı alıp vaat ettikleri saatte indirdiler. Eşyalarım uzun bir yol gittiği için verilen zarar gözardı edilebilir ancak çalışma şekilleri hiçbir etik kaideye dayanmıyor. Eşyayı indirirken kendi kafalarına göre yerleştirdiler, arkalarından 10 gün eşya taşıdım. Verdikleri fiyatı artırıp iş bitince telefonlarıma dahi çıkmadılar, sürekli meşgule atıldım. Sigorta yapacağız deyip herhangi bir işlem yapmadılar. Taşınma sürecini zorlaştıran, can sıkan bir deneyim oldu.

2023:10:15 09:30:44
Samet Budak

Samet Budak

Daha önce anlaştığımız firma bizi mağdur etti sagolsun firma sahibi yusuf bey ile anlaştık tam dedikleri saatte gelip tertemiz iş yaptılar ellerine emeklerine sağlık teşekkür ederim

2023:10:14 12:17:42
Emirhan Durmuş

Emirhan Durmuş

Eşyalar Erzurum'dan Ankara'ya sorunsuz bir şekilde taşındı çizik dahi olmadı esyamda verilen saatte gelindi verilen saatte teslim edildi esyam yusuf beye teşekkür ederim

2023:07:07 11:46:42
Polat KOÇ

Polat KOÇ

Erzurum Dumlu dan İzmire eşyamı tasitttim verilen saatte gelindi paketleme montoj profesyonel ekiple yapıldı aynı şekilde verdikleri tarih ve saatte esyam sorunsuz şekilde teslim edildi sigortasi yapılan esyama çizik dahi gelmeden teslim ettiler güvenilir ve sağlam firma Yusuf beye teşekkür ederim

2023:06:14 19:01:16
Büşra Kilic

Büşra Kilic

Erzurumdan Düzce ye anlattığımız firma gelmediği için firma sahibi Yusuf bey ile görüştük sağolsun magduriyetimizi giderdi hem ekonomik açıdan hemde pskolojik açıdan en güvenilir firmalardan birisidir başta Yusuf Bey olmak üzere tüm ekip ve çalışanlara teşekkür ederim

2023:06:14 19:37:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı