ERZURUM UZMAN NAKLİYAT

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

ERZURUM UZMAN NAKLİYAT

ERZURUM UZMAN NAKLİYAT, Erzurum şehrinde faaliyet gösteren bir nakliyat firmasıdır. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet veren firmamız, müşterilerine güvenilir ve kaliteli taşımacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

ERZURUM UZMAN NAKLİYAT, 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Profesyonel ekip ve geniş araç filosu ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

ERZURUM UZMAN NAKLİYAT, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlandırma politikamız şeffaf olup, müşterilerimize en uygun fiyat teklifini sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Geniş araç filosu
  • Güvenilir ve zamanında teslimat
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
ERZURUM UZMAN NAKLİYAT, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak taşımacılık ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktadır. Profesyonel ekibimiz ve geniş araç filomuz ile her türlü taşımacılık işlerinizde yanınızdayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Merkez ERZURUM UZMAN NAKLİYAT Yorumlar - 1

user305404

Erzurum Uzman Nakliyat gerçekten profesyonel bir hizmet sunuyor. Eşyalarımı taşırken hiçbir sorun yaşamadım, her şey zamanında ve düzgün bir şekilde teslim edildi. Personelleri de son derece kibar ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
Bayram Mlymz

Bayram Mlymz

Evimi taşıttım memnun kaldım gerçekten profesyonel ekip firma sahibi ve ekibi güleryüzlü ve işinin hakkını veriyor teşekkür ederim ve tavsiye ederim

2023:11:15 08:24:00
Alemdartaha Zeyrek

Alemdartaha Zeyrek

Birçok kez evimi taşıttım ama böyle güzel taşıyan elemanlar görmedim Tahsin bey e ve elemanlarına burdan teşekkür ediyorum

2023:08:16 19:00:35
Pamuk Heray

Pamuk Heray

Şans eseri eşyamızı taşıttık çok memnun kaldık tavsiye ederim...

2023:11:15 20:49:43
Muhammet Ertuğrul Alkan

Muhammet Ertuğrul Alkan

Evimi taşıttım gerçekten profesyonel ekip ellerinize sağlık teşekkür ederim

2023:08:16 16:03:03
Dil Dursun

Dil Dursun

Güya nakliyat için fiyat bilgisi verecek. Ağzı bozuk terbiyesizin teki küfürbaz bir insan 89 22 sonu nolu telefonla görüştüm eğer tek numara kullanılıyorsaniz siz verdiğiniz cevabı gayet iyi biliyorsunuzdur yada çalıştığınız insanların ne olduğunu bilmiyorsunuz soru sorduğum için küfür etmenize gerek yok işine gelmediyse taşımıyorum der kapatırsın telefonu

2023:04:30 21:32:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı