Ski Rental Center

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Ski Rental Center

Erzurum Ski Rental Center, kayak ekipmanları kiralama hizmeti sunan bir işletmedir. 1995 yılında kurulan işletme, yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça rekabetçi olan Erzurum Ski Rental Center, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ekipmanlar sunmaktadır. Günlük, haftalık ve sezonluk kiralama seçenekleri ile her türlü ihtiyaca cevap vermektedir.

Hizmetlerimiz:

  • Kayak ve snowboard ekipmanları kiralama
  • Kaliteli ve güvenilir markaların ekipmanları
  • Profesyonel ve yardımsever personel
  • Uygun fiyatlar
Erzurum Ski Rental Center'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ekipmanlar, uygun fiyatlar ve profesyonel hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Kayak veya snowboard yaparken ihtiyacınız olan her şeyi bizden temin edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Ski Rental Center Yorumlar - 1

user305380

Erzurum Ski Rental Center Film Kiralama hizmetinden çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Ekipmanlar temiz ve kaliteliydi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

27 Eylül 2024
Yahya Günaydın

Yahya Günaydın

Mükkemel güler yüzlü personeli ile saolsunlar çok iyi ilgilendiler.Sabahın o erken saatinde soğuk havada ikram ettikleri sıcak çay ile keyifle ekipmanlarımı seçtim kaliteli ekipmanlar ile güzel bir gün geçirmeme vesile oldular. Teşekkür ederim

2024:01:24 23:06:18
Salihcan Erişgin

Salihcan Erişgin

Gösterdikleri ilgi ve alaka için çok teşekkür ederiz. Çok temiz ve sağlam ürünler. Sağ olsunlar bize jelatininden çıkartıp teslim ettiler.

2024:01:13 14:42:30
Alp H Krm

Alp H Krm

Deneyimlerim arasında aldığım en kaliteli hizmet buradaydı arkadaş grubu olarak geldik sağolsunlar Erzurum'da 3-4 yer gezip bulamadığımız snowboard ve ekipmanlarını burada bulduk. Ve unutmadan kayak bakımı konusunda da bayağı iyiler kesinlikle tavsiye ederim. Güler yüzü kaliteli hizmeti hissedeceksiniz.

2024:01:05 10:47:27
batuhan sucu

batuhan sucu

İnanılmaz memnun kaldık hizmetlerinde, çok kaliteli ekipmanlar ve ilgililer. Dağ konusunda ve birçok konuda tüm sorularımı güler yüzle cevapladılar. Özellikle bir gün önce akşamdan kiralarsanız ekipmanları daha sakin olduğu için çok daha yardımcı oluyorlar.5 günlük ekipmanın iki kişi için ödemesini yapmıştık ama talihsizlik ilk gün kolumu çok kötü incittim. Sağolsunlar hiç zorluk çıkartmadan anlayışla karşılayıp iade yaptılar.Fiyatlar palandökenden kiralamak yerine çok daha uygun kalıyor heleki birkaç günlük kiralayacaksanız mutlaka tercihiniz olmalı.Emre Bey her konuda tüm ilgisiyle yardımcı oluyor.Bir dahaki sefere görüşmek dileğiyle

2024:01:08 14:06:02
Buse Karakaş

Buse Karakaş

Çalışanlar çok ilgili, ürünler çok temizdi. Daha önce kiraladığım yerlerde her kiralamadan sonra kıyafetlerin yıkandığını hiç sanmıyorum kokusundan hemen belli oluyor zaten. Bundan sonra tercihim kesinlikle burası.

2023:12:10 14:16:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–21:00
  • Salı 08:30–21:00
  • Çarşamba 08:30–21:00
  • Perşembe 08:30–21:00
  • Cuma 08:30–21:00
  • Cumartesi 08:30–21:00
  • Pazar 08:30–21:00

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı