Dilaver Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Dilaver Hotel

Erzurum Dilaver Hotel, şehrin merkezinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, şehrin tarihi ve turistik yerlerine kolay erişim imkanı sağlar.

Tarihçe

Erzurum Dilaver Hotel, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, geleneksel Türk misafirperverliği ile modern konaklama olanaklarını bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı ve akşam yemeği seçenekleri ücretlidir.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel paketler mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Erzurum Dilaver Hotel, şehrin merkezindeki konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve misafirperver personeli ile tercih edilmesi gereken bir konaklama seçeneğidir. İster iş ister turistik amaçlı seyahat ediyor olun, otelimiz sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Dilaver Hotel Yorumlar - 1

user305360

Erzurum Dilaver Hotel'de konakladım ve çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforu beni çok etkiledi. Odalar geniş ve rahat, kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca otelin merkezi konumu da büyük bir avantaj sağlıyor. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Eylül 2024
Ertuğrul Kutan

Ertuğrul Kutan

Bir otelden beklentiniz eğer kokulu odanizda yatağa girip uyumak ise kesinlikle tavsiye ederim üstelik personele her hangi bir sey söyleyince küfür etmis gibi bir tepki almak istiyorsanizda kesinlikle tavsiyemdir kahvalti sorumlusu mu artık bilmiyorum Eda denen kadin sabah ki küfürlü konusmasiyla erkek olmama rağmen beni utandirdi bir Erzurumlu olarak bir daha konaklamayacagim bir yer inşallah çeki düzen verirler kendilerine…

2023:09:16 21:20:57
Ahad Dadashzade

Ahad Dadashzade

Yaşam boyunca görduyum en kötü hotel, her şey rezalet, odalar deheşt, kirli, pilik kokuyor, her yeri kir tutmuş , banyo irenc, her yerinde pislik var. Kahvalti salonu okadar kirli insanin miıdesi bulaniyor , masalarin ustunde her tur pislik var, ekmekler bir haftadan kalmiş,

2023:08:05 08:58:52
Oğuzhan Yanık

Oğuzhan Yanık

Odalar tam anlamıyla rezalet. Banyosu olsun temizliği olsun. Hiç beğenmedim. Konum olarak güzel ama güzel bi düzenlemeye ihtiyacı var otelin. Çarşafda, yorganda kıllar vardı. Banyo falan desen oralar da hiç temiz değil. Odaya ilk girdiğim zaman da yüzüme bi küf kokusu vurdu. Yatağı da aynı şekilde öyle 2 tane yatağın birleşimi. Gece uyurken arasına düşüyosunuz. Fiyatına değmez.

2022:11:04 22:16:30
Itır Hacıoğulları

Itır Hacıoğulları

Böyle bi rezalet yok olamaz ekşi 5 i gören hava sıcaklığında petekler buz gibi sözde.svet oda yi tuttuk sıcak su yok heryer leş gibi kokuyor otelden ayrılmak istedim yarım saat içinde 4oda değiştirdik herbiri birbirinden kötü kendi paramızla rezil olduk hiçbir işletme hakkında kötü konusmayi sevmem.ama bunlar beni bezdirdir resmen kendi paramla rezil oldum dondugumda cabasi 😡😡😡😡

2023:03:03 05:29:21
Ayşen Molla

Ayşen Molla

Odaların temizliğine daha önem verilmeliydi. Bizden önce kalan kişilere ait yerde antep fıstığı çöpleri vardı. Banyo eski, tadilata ihtiyacı var. Otelin konumu güzel.

2022:08:21 17:49:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı