Lokmaki

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Erzurum Lokmaki

Erzurum Lokmaki, Erzurum şehrinde bulunan bir lokma tatlısı dükkanıdır. 1990 yılında aile şirketi olarak kurulan işletme, geleneksel yöntemlerle üretilen enfes lokma tatlılarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Erzurum Lokmaki, 30 yılı aşkın bir süredir lezzet tutkunlarına hizmet vermektedir. Başlangıçta küçük bir dükkan olarak açılan işletme, kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla kısa sürede popülerlik kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Erzurum Lokmaki, uygun fiyat politikasıyla müşterilerine kaliteli ürünleri sunmayı hedeflemektedir. Lokma tatlıları, paketler halinde veya kilo olarak satın alınabilir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel yöntemlerle üretilen lezzetli lokma tatlıları
  • Kaliteli ve taze malzemelerin kullanılması
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Erzurum Lokmaki'yi tercih etmeniz için birçok neden var. Geleneksel tatları modern bir şekilde sunan işletmemiz, lezzet tutkunlarının favorisi haline gelmiştir. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Siz de Erzurum Lokmaki'nin eşsiz lezzetlerini deneyerek bu lezzet yolculuğuna katılabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Lokmaki Yorumlar - 1

user305336

Erzurum Lokmaki'nin yemekleri gerçekten harika! Hem lezzetli hem de doyurucu. Ayrıca teslimatları da oldukça hızlı ve titiz bir şekilde yapılıyor. Her seferinde memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Eylül 2024
Çağdaş Demir

Çağdaş Demir

Sipariş vermiş olduğum donutlar soğuk geldi. Hazır dolapta bekletilmiş belli oluyor. Önceden sıcak sıcak geliyordu. Ayriyetten isminin Lokmaki olmasına rağmen Lokma yok :D Bunları her arayana önceden belirtmeleri lazım.

2021:10:31 16:51:08
handan yılmaz

handan yılmaz

Mutlaka denemeniz gereken eşsiz bir lezzet. Kullanılan çikolata bağımlılık yapan türden, çünkü çok kaliteli, gerçekten çikolata yediğinizi hissediyorsunuz. Fındık ve antep fıstığına diyecek bir şey yok zaten. Erzurum da kaliteden ödün vermeden yapılan ilk ve tek tatlı; lokmaki ve panki. Güler yüzlü işletme sahibesi ve çalışanları ile tam bir TATLIcı👍. Haftada en az 2 defa uğradığım ve sanırım bağımlısı olduğum bir mekan 😊

2019:08:21 16:17:39
İrem Öztürk

İrem Öztürk

Lokmaların çıtır çıtır oluşu ve çikolatası güzeldi onun dışında sunumu, fiyat performans oranı, üstündeki malzeme çeşitliliği açısından asla tavsiye etmem. 15 tlye 5 adet lokmayı üzerine çikolata ve fındık demeye bin şahit isteyecek bi fındıkla servis etiler. Fındığın tadı o kadar acıydı ki Allahtan üzerine koydukları 4 dilim muz vardı o biraz ağzınızın tadını değiştiriyor .

2020:01:13 17:51:55
Keziban Tetikci

Keziban Tetikci

Bukadar lezzetli bir tat olabileceğini tahmin edemezdim. Dışı çıtır; iç dolgusu, çikolata sosu harika. Lokma haricinde pankekleride lezzetli. Ev yapımı limonatalarının tiryakisi olabilirsiniz.

2019:08:21 15:54:12
Gülmira Ruziyeva

Gülmira Ruziyeva

Başka şehirlerde de lokma yedim ama Lokmaki gerçekten efsane. Özellikle pankinin müptelasıyım. Güleryüzlü hizmet anlayışı, lezzet, kalite hepsi harika. 10 numara 5 yıldız

2019:08:25 18:40:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı