Ramada By Wyndham Erzurum

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Ramada By Wyndham

Erzurum Ramada By Wyndham, şehrin merkezinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmet ve modern olanaklar sunarak unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Erzurum Ramada By Wyndham, uluslararası Ramada markasının bir parçası olarak 2015 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli konaklama deneyimi sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Erzurum Ramada By Wyndham, konuklarına uygun fiyatlarla lüks konaklama imkanı sunmaktadır. Fiyatlar, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Ücretsiz otopark
Erzurum Ramada By Wyndham, şehrin merkezindeki konumu, yüksek kaliteli hizmet anlayışı ve modern olanaklarıyla konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır. İster iş ister turistik amaçlı seyahat ediyor olun, Ramada By Wyndham Erzurum sizin için mükemmel bir tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Ramada By Wyndham Erzurum Yorumlar - 1

user305312

Erzurum Ramada By Wyndham Erzurum'da konakladım ve çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforu gerçekten harikaydı. Odalar geniş ve rahattı, yemekler lezzetliydi. Ayrıca otelin konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Eylül 2024
Bedir Taha Yer

Bedir Taha Yer

Otelde kalmadım fakat yemek yemek tercih ettim. Açık büfe akşam yemeği olduğunu öğrendim ve denemek istedim. Açık büfeleri yeterince geniş güzel ve lezzetli yemeklerden oluşuyor. Hepsi gerçekten çok lezzetli. Özellikle salata barına ve tatlı çeşitliliğine bayıldım. İnanılmaz güzel tatlıları var. Hepsi taze günlük ve lezzetli. İşletme ve alkol bulunmuyor ama açık büfenin içerisinde sınırsız tüm meşrubatları isteyebilirsiniz. Bir kişi için açık büfe yemeğin bedeli 600 TL. Günümüz ekonomisinde düşündüğümüz zaman normal bir fiyat bence. Ailenizle birlikte rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ben çok memnun kaldım. Siz de içiniz rahat tercih edebilirsiniz. Çalışanlar inanılmaz güler yüzlü. Harika bir hizmet var ve mekan çok şık. Kendinizi gerçekten özel hissediyorsunuz. Tavsiye ederim.

2024:01:22 22:00:00
figen aygen

figen aygen

Eşim ile birlikte yeni yılda 3 günlük kayak tatili için konakladığımız süre boyunca odalarınhijyeni, temizliği, rahatlığı ve genişliğinden çok memnun kaldık. Sabah kahvaltısı açık büfe, çok çeşitli, taze ve çok lezzetliydi. Akşam yemekleri de aynı şekilde çok seçenekli, özen ile hazırlanmış lezzetliydi. Otelin personeli ve çalışanları kibar saygılı yaklaşımları profesyonelce kaliteliydi.Havaalanı servisleri mevcut. Otele 15 dak.Palandöken kayak merkezine shuttle servisi ile 15 dak. ulaşabiliyorsunuz. Dağda Karspor’un içinde kayaklarınızı, eşyalarınızı bırakabileceğiniz dolaplar mevcut. Ayrıca kayak odasında çay, kahve ve ikram sunulması bir ayrıcalıktı, çok teşekkür ederiz. Kayak sonrası otele dönüşte yine bir 5 çayı ve nefis atıştırmalık ile karşılandık. Misafirperverliklerinden dolayıtüm çalışanlara ve yöneticilere özellikle Esra Hanıma çok teşekkür ederiz. Benim Erzurum’a ilk gelişimdi, çok beğendim… 💙hoşgeldim! Otel mükemmel herkese tavsiye ederim…. 💫

2024:01:05 17:25:14
Melek KAHRAMAN

Melek KAHRAMAN

Erzurumun en iyi kayak oteli. Kapıdan girdiğiniz andan itibaren personel, resepsiyon ve müdüleri çok ilgili ve alakalılardı. Odalar mükemmeldi, oldukça geniş rahat ve herşeyden önce çok hijyenikti. Havaalanı servisleri ve dağa shuttle servisleri ve zaten sadece 10dk ulaşabiliyorsunuz.Kayak odasında gün boyu çay kahve ve ikram servisi olması bi ayrıcalık.Özellikle kahvaltı müthişti çok seçenek vardı ve çok kaliteliydi. Bu otele bayıldık. Bundan sonra başka otelde kalmayız. Şiddetle tavsiye ediyorum ve kesinlikle tekrar geleceğiz. Öncellikle Esra Hanıma, ve tüm diğer çalışanlara çok teşekkür ediyoruz.

2024:01:05 06:53:39
Murat Şişman

Murat Şişman

yeni iş arkadaşlarına eğitim vermek için geldiğimiz erzurumda 1 hafta konakladığımız süre boyunca gerek odaların hijyeni, odaların temizliği, kışın geldiğimiz için odalardaki sıcaklık durumu, sabah öğle ve akşam yemekleri, personelin yaklaşımı, ilgi ve alakası üst düzeyde kaliteliydi. kaldığımız süre boyunca sürekli bizimle ilgilendiler ve toplantı salonlarını kullandığımız süre boyunca sürekli ikramda bulundular. daha evvel de bir çok kez farklı illerde bulunan otellerde konakladım. ramada otelde ilk kez konakladım ve herşey mükemmeldi. misafirperverliklerinden dolayı tüm çalışanlara yöneticilere teşekkür ederim.

2023:12:01 19:30:43
Uğur Gönül

Uğur Gönül

İstanbul dan kayak tatili için haftasonu seyahatimizde tercih ettik. Otel çalışanları olsun otelin konforu olsun üst düzeyde. Özellikle kayak merkezine direk shuttle hizmeti, indirimli kiralama olanakları, orada verilen ücretsiz coffee break çok iyiydi. Tavsiye ederim.

2023:12:20 11:47:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı