Bora Park Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Bora Park Otel

Erzurum Bora Park Otel, şehrin merkezinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Bora Park Otel, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, modern tasarımı ve konforlu odalarıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı ve akşam yemeği seçenekleri ücretlidir.
  • Özel indirim ve kampanyalarımızdan faydalanmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Lüks ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Bora Park Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehirdeki önemli noktalara kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca, lüks ve konforlu odalarımızda dinlenirken, restoran ve kafe hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz. İş seyahatleri için ideal olan toplantı ve etkinlik alanlarımız da işletmemizi tercih etmeniz için önemli bir sebep olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aziziye Erzurum Bora Park Otel Yorumlar - 1

user305302

Erzurum Bora Park Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu gerçekten çok memnun ediciydi. Ayrıca otelin konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

26 Eylül 2024
İbrahim Yalçıntaş

İbrahim Yalçıntaş

Şu otele kötü yorum yapıyorsunuz ya hiç otelde kalmadınız ilk defa kalıyorsunuz desemde beğenmeme şansınız yok yani 2 yıldır işim gereği seyahat hâlindeyim ülkenin her şehrinde farklı farklı otellerde konaklama sağladım parmaklarımın sayısını geçmez sürekli sabit kaldiğim otel bora park bu sabit otellerden bir tanesi bu yorumu yazarken otelde odamdayim kahvaltısı 10 numara tam fiyat performans zaten konum harika elit ve sakin bir mahalle içerisinde ya temizlik ablalarimın ellerine sağlık cidden harika eee güler yüz zaten her daim var daha ne olsun istiyorsunuz ki bir otelden beklentiniz nedir yani tatil beldelerindeki şahşahalı o otellere bı ton para verince rahatlayanlardanmısın kullanmadiğiniz herşeye para vererek. Emeği geçen tüm personel arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim firma sahibinede teşekkür ederim personelin hizmeti ve güler yüzlü oluşu sizin liderliğinizi hakkıyla yapmasından kaynaklı olduğunu duşunmekteyim. Ama Receptionda Kaan bey sinirlerine hakim olması gerekir hitap şekli orda durmaya yetmez ufacık birşeyde sinirli bir ses tonuna donuşuyor insanlarla uğraşmak çok zor bir meslek çok iyi bilirim ama bizim mesleğimiz bu gerekeni yapmamız gerekir mesleğimizi benimsersek mutlu oluruz.

2023:08:31 06:34:41
Cemal Ince

Cemal Ince

Şehirden uzak konumda, odalar temiz ancak banyosu çok küçük ve dardı. Akşam yemeğini beğendik. Kahvaltısı zengindi. Çalışanlar hizmet için gayretliydi. Gitsem gene kalabilirim.

2023:10:21 20:37:19
Bülent Mihraç ÇELİK

Bülent Mihraç ÇELİK

Hijyen sıfır yatağın içinde bir sürü bayan saçı vardı banyoda sabun yoktu şampuanla elimi yıkadım valiz sehpası yok klozetin tahret çubuğu kırık

2023:12:05 05:53:48
B A

B A

Otel kısacası pislik içinde ikramlıklar sudan rütübetten mahvolmuş hamam sauna dediler otele giriş yaptık akşam 9 dan sonra kapanıyor hamamımız dediler odalardaki duşlar leş gibi ve WC de inanılmaz bir pis koku var havlular yıpranmış sıvı sabunluk çalışmıyor şampuan duş jeli yetersiz herşeyi resimledim zaten sadece sabah kahvaltısı fena sayılmaz o da görevli kimse yok tek bir arkadaş oda kasada oturmuş telefonun içinden çıkamıyor

2023:11:01 15:59:24
MUSTAFA EROL GÖKCE

MUSTAFA EROL GÖKCE

Doğu Anadolu Turu seyahatimizde 1 gece konaklama şansımız oldu. Odalar gayet geniş ferah ve temizdi. Herhangi bir sorun yaşamadık. Teşekkür ederiz..

2023:09:05 16:59:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aziziye Erzurum 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı