Yedi Kapı Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Yedi Kapı Otel

Yedi Kapı Otel, Erzurum şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

Yedi Kapı Otel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine en iyi konaklama deneyimini sunmayı hedeflemektedir. Otel, geleneksel Erzurum mimarisine uygun bir şekilde tasarlanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı ve akşam yemeği seçenekleri ücretlidir.
  • Özel indirimler ve kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Spa ve fitness merkezi
Yedi Kapı Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve lüks odalarımız, şehir merkezine yakın konumumuz, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamız ile misafirlerimize unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Yedi Kapı Otel Yorumlar - 1

user305296

Erzurum Yedi Kapı Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu gerçekten çok memnun ediciydi. Ayrıca otelin merkezi konumu da bize şehri keşfetme imkanı sağladı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

26 Eylül 2024
Efe Karalamaci

Efe Karalamaci

Erzurumda bulduğumuz ,fiyat-performans dengesi en yüksek olduğunu düşündüğümüz otel burasıydı. Gerçekten temiz bir hotel ama odalarda sigara içildiği için biraz sigara kokusu vardı. Ayrıca kahvaltısı daha iyi olabilirdi.

2023:04:20 20:23:48
Zübeyde Koçman

Zübeyde Koçman

Otel çalışanları güzel bir şekilde karşıladılar. Otel konumu merkezde ve merkezdeki otellere göre gayet temiz ve aile işletmesi diyebiliriz. Oda içi düzenli ve şampuan havlu vs buzdolabı mevcuttur. Televizyon çalışmıyordu, kötü olarak bu diyebiliriz. Banyo ve lavabo giderlerinin kapalı tutulması kokuyu önleyebilirdi. Kapı kolunda Dnd ticket bulunmamaktaydı. Odanın temizlenmesi gerektiğini biz söyledik ve ikinci gün öyle temizlendi. Prizlerin hepsi çalışmamaktaydı. Gece room servis olmaması kötü. Sabah kahvaltısı gayet güzeldi. Ellerinize sağlık. Sarma, patates kızartması, börek, patates salatası, diğer kahvaltılık ürünler de mevcuttu. Hepsi lezzetli ve temizdi. Her şey güzeldi. Küçük düzeltmelerle daha iyi olacağını düşünüyorum. Otel gerçekten Erzurum’a göre tercih edecebileceğiniz bir işletme. Teşekkür ederiz:))

2022:10:01 09:31:31
Dilek Sevindik

Dilek Sevindik

Geceliği 250₺ , merkezi, her yere yürüme mesafesinde. Resepsiyondaki arkadaşlar kibar ve çok yardımcıydı. Çok kötü değil ama çok iyi de değil. 2 gece kaldım, ilk gün kullanılan havlular 2.gün değişmemişti. Terlik de keza öyle. Su vardı ama başka bir şey yoktu dolapta. Fiyat performans. Oteli sadece yatmadan yatmaya kullanacaklar için değerlendirilebilir.

2022:09:23 16:21:50
Onur Kuzu

Onur Kuzu

Aşırı sigara kokusu vardı odalara bir su dahi konulmamıştı. Terlik ve havluyu iki kişilik odaya birer tane koymuşlar. En kötüsü de sabun istediğimiz halde sabun gelmedi şaka değil..

2022:11:18 12:39:22
Murat Eskin

Murat Eskin

Sakın sakın gitmeyin pişmanlık demek az olur hatta onlara mükafat olur.Söz verdikleri odayı vermedilerOdalar da yatmadan önce sinek avı yapmanız gerekiyor.Kahvaltı var orta klasik ama çay bir bardak içtiniz içtiniz başka yok.İranlı ağırlıklı otelBir daha gidermiyim hayırDışarda arabada uyuyun oraya gitmeyin...

2022:07:18 17:30:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı