Otel Amiller

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Otel Amiller

Otel Amiller, Erzurum şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern tasarımı ve şık dekorasyonuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Otel Amiller, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Sahip olduğu deneyim ve profesyonel kadrosuyla konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Otel Amiller, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Standart odalardan suitlere kadar geniş bir yelpazede hizmet veren otel, misafirlerine uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve şık tasarımı
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Spa ve fitness merkezi
Otel Amiller, Erzurum şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi arayan herkes için ideal bir tercihtir. Merkezi konumu, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Otel Amiller Yorumlar - 1

user305282

Erzurum Otel Amiller Konaklama harika bir deneyimdi. Otelin konumu çok merkeziydi ve odalar temiz ve konforluydu. Personel çok yardımsever ve misafirperverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

26 Eylül 2024
Ayşe Yıldırım

Ayşe Yıldırım

Fiyat performans oteli ... Gayet uygun ve yeterli denebilir.. Odada sigara içenler için kül tablası konulmuş ama namaz kılanlar için kıble yönü ve seccade yoktu.. sabaha karşı çok üşümüş olarak uyandık , resepsiyona sorunu iletince kaloriferler açılmış. Söylenince sorun düzeltildi.kahvaltisi yeterli değildi . Ama fiyat uygun yani dediğim gibi .. değerlendirilebilir

2023:07:30 19:14:31
Fatih Sahan

Fatih Sahan

3 günlüğüne iş gezisi için geldim otele geldiğim andan itibaren resepsiyondaki arkadaşlar ilgili alakaları taktire şayan 303 nolu odada kaldım oda çok temizdi her konuda şehir merkezine de çok yakın tekrar teşekkür ederim otel amiller calisanlara Erzurum da kalınacak en iyi otellerin başında geliyor

2023:09:10 04:53:39
Mustafa Ebrar Aktaş

Mustafa Ebrar Aktaş

Son iki yıldır Erzurum seyahatlerinde tercih ettiğim bu mekan öncelikle konumuyla öne çıkıyor. Çok merkezi olan otel birçok önemli turistik noktaya yürüme mesafesinde. Ayrıca odaları çok temiz ve rahat. Personel vs yönünden de hiç sıkıntı yaşamadığım otel sonraki seyahatlerimde de şüphesiz ilk tercihim olacak.

2021:12:13 19:05:31
Damla Akan

Damla Akan

2 gece kaldık. Öncelikle personel çok ilgili ve kibar. Sakın sessiz bir otel. Her şey olması gerektiği gibi. Çarşı çok çok yakın. Gezmek için gelmiştik Erzurumu konumunun her yere yakın olması bizim çok işimize yaradı.

2021:12:11 12:34:18
BİRARTIBİR PLANLAMA

BİRARTIBİR PLANLAMA

Erzurum şehir merkezinde normal fiyatlı birkaç oteli gezdikten sonra burada kalmaya karar verdik. Diğer otellere kıyasla odalar çok genişti banyo gayet temizdi mütevazi bir kahvaltısı vardı klasik evde hazırladıklarımızdan😃 Çalışanlar güleryüzlü ve yardımseverdi. Sadece odanın mobilyaları eskiydi hele yatağın üstüne örttükleri örtü milattan kalma😃 ama olsun yine memnun kaldık. İki kişi 160 liraya kaldık yalnız gelince nikahınız var mı diye soruyorlar Erzurum’da ona göreee😄

2021:08:08 06:43:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı