Burger King

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Burger King

Burger King, fast food restoran zincirlerinden biridir ve Erzurum şehrinde de bir şubesi bulunmaktadır. İşletme, genellikle hamburger, patates kızartması, tavuk ürünleri ve salatalar gibi fast food ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

Burger King, 1954 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulmuştur. Dünya genelinde birçok ülkede şubeleri bulunan Burger King, Türkiye'de de birçok şehirde hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Burger King, genellikle orta seviye fiyat politikası uygulamaktadır. Menüdeki ürünlere göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Burger King, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Özellikle gençler ve aileler tarafından tercih edilmektedir.

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Çeşitli hamburger seçenekleri
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Hızlı servis
  • Temiz ve modern restoran ortamı
Burger King, lezzetli ve doyurucu fast food seçenekleri ile müşterilerine keyifli bir yeme deneyimi sunmaktadır. Kaliteli malzemeler ve geniş menü seçenekleri ile Burger King, Erzurum'da tercih edilmesi gereken bir fast food restoranıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Burger King Yorumlar - 1

user305276

Erzurum Burger King'den yaptığım yemek tesliminden çok memnun kaldım. Siparişim tam zamanında geldi ve sıcaklığını korumuştu. Lezzetli ve doyurucu bir hamburger yedim. Servisleri de oldukça hızlı ve ilgiliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir mekan.

26 Eylül 2024
Cemil Güler

Cemil Güler

Bugün oğlumla iki menü istedik.ekmekler bayat köfteler bayat ve insan sağlığına hiç ama hiç önem verilmiyor,hamburgerlerin içindeki marollar resmen çürümüş çöp bunları nasıl insanlara veriyorsunuz.çalışanlara söyledik hiç ilgi yok.patatesler bayat.çok kötü çokkk

2023:08:15 20:26:48
Can Çal

Can Çal

Sipariş sırasında Onur Bey çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederiz.Çalışan personeller de güleryüzle ve pratikti.

2023:07:23 13:02:45
MUSAB KIRKÜZER

MUSAB KIRKÜZER

Siparişimde hamburger yoktu ve hiçbir şekilde ulaşamadım yardımcı olmadılar telefonları açmadılar müşteri temsilcisine bağlandığımda ise bana bir şey yapamayacağını söyledi sikayetçiyim bu durumdan

2023:05:22 19:58:19
orkidenin mutfağı

orkidenin mutfağı

Dondurma kısmında kimse yok. Buraya bakabilir misiniz diyorum kimse oralı değil. Sonra yeniden sorunca diğer kasadan siparisimizi oluşturmamız söylendi sıraya girdim siparişi verirken başka birisi sonradan gelen birilerine dondurma vermeye başladı. Diğer kasada calisiyormus ne yapmaya çalıştılar ben anlamadım

2021:10:16 17:20:14
inanç akan

inanç akan

Verdiğim sipariş uzun hazır olmayınca gidip siparişimi sordum " siz siparişinizi almadınız mı? Keşke gelip daha önceden siparişiniz almadığınızı söyleseydiniz.Hemen hazırlıyoruz " denildi. Mağazanın önünde beklememe rağmen ve kalabalık olmamasına rağmen bu durum yaşandı.Siparişinizi verdikten sonra sürekli gidip siparişinizi sorun Rahatsız edin çünkü efendi gibi sıranızı beklerseniz hiç siparişiniz hazırlanmaz.Aceleyle hazırlanan siparişin nasıl olduğunu herkes bilir.Kısıca o kadar beklememe rağmen yediğim burger rezaletti.Bir daha uğramam.

2021:08:25 20:01:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı