İsteDoy / Palandöken

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

İsteDoy / Palandöken

İsteDoy / Palandöken, Erzurum şehrinde bulunan bir yemek hizmeti sağlayan restorandır. İşletme, hem yerel lezzetleri sunmakta hem de uluslararası mutfaklardan seçenekler sunmaktadır.

Tarihçe

İsteDoy / Palandöken, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli ve lezzetli yemekleriyle müşterilerine hizmet vermektedir. İşletme, geleneksel Erzurum mutfağını modern dokunuşlarla birleştirerek benzersiz tatlar ortaya çıkarmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Öğle yemeği menüsü: 25 TL
  • Akşam yemeği menüsü: 40 TL
  • İçecekler: 5-15 TL arasında değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Yerel ve uluslararası mutfaklardan geniş bir menü seçeneği
  • Taze ve organik malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
İsteDoy / Palandöken'i tercih etmeniz için birçok neden var. Hem yerel lezzetleri deneyimlemek hem de uluslararası mutfaklardan seçenekler bulmak istiyorsanız, bu restoran tam size göre. Ayrıca taze ve organik malzemelerle hazırlanan yemekler, sağlıklı ve lezzetli bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken İsteDoy / Palandöken Yorumlar - 1

user305270

Erzurum İsteDoy'dan Palandöken Yemek Teslimi aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Yemekler sıcak ve lezzetliydi, servisleri hızlı ve titizdi. Ayrıca fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

26 Eylül 2024
Yusuf AKIN

Yusuf AKIN

Eve servis vermiştik o zaman çok beğendiğimiz için gittik yerinde yedik. Mekan self servis sade ve şık bir yer. Kasadaki hanımefendi çok ilgiliydi. Lezzet anlamında da tatmin edici ve doyurucuydu ekmeklerinin el yapımı olması çok güzel tavsiye ederim.

2023:09:30 15:20:24
Kerem Boyalıoglu

Kerem Boyalıoglu

internet üzerinden verdiğim siparişte yaşadığım sorun üzerine bir sonuca varamadık. menüde gösterilen makarna ile ömüme gelenin ALAKASI yok. üstüne pişkin pişkin cevap veriliyor. öğrenci olarak paramın boşa gitmesi üzücü.edit: afiyetle falan yemedim olduğu gibi duruyor hala kendinizi savunmaya çalışıyorsunuz çocuk gibisiniz :D makarnanın bozuk olduğundan ilk başta yoruma yazmadım iade sebebim zaten o porsiyon kaynaklı bir problem olsa öyle yazardım zaten.

2024:01:18 20:20:51
Nehal AHMETOĞLU DURMUŞ

Nehal AHMETOĞLU DURMUŞ

Eve siparis verdiğimiz ilk kez denediğimiz bi yerdi. Bayıldıkk. lezzeti muhteşemdi. Marullar tertemizdi. Gerçekten çok beğendik. Bi sonraki inşallah yerinde yemek olucak :) hayırlı işler.

2023:06:24 20:03:37
Deniz Güney

Deniz Güney

Trendyol üzerinden eve sipariş vermiş, mantar soslu tavuk söylemiştim. Gelen siparişte ekmek yok. Makarna yoğun kremadan yenmiyor, tavuk porsiyon olarak iyi fakat bol kıkırdaklı ve bayattı. Isıtıp koymuşlar ve yenemeyecek kadar da tuzluydu. Çok aç olmama rağmen yoğun tuz ve tavuklardaki kıkırdaklardan yiyemedim. Umarım dikkate alırsınız

2023:08:27 19:15:07
Belis Tuana Dalkılıç

Belis Tuana Dalkılıç

Çok beğendim çok temiz ve gerçekten işini hakkıyla yapan güzel dekorasyonlu bir mekan ama çay yok🤭🤭🤭

2023:12:16 17:44:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–00:00
  • Salı 11:00–00:00
  • Çarşamba 11:00–00:00
  • Perşembe 11:00–00:00
  • Cuma 11:00–00:00
  • Cumartesi 11:00–00:00
  • Pazar 11:00–00:00

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı