Hotel Tahran

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Hotel Tahran

Hotel Tahran, Erzurum şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlar.

Tarihçe

Hotel Tahran, 1990 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, geleneksel Türk misafirperverliği ile modern konaklama olanaklarını bir araya getirerek konuklarına evlerindeki rahatlığı sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Otel Tahran, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.
  • Fiyatlar, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
Hotel Tahran, Erzurum şehrinde konaklamak için mükemmel bir seçenektir. Merkezi konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Hotel Tahran Yorumlar - 1

user305268

Erzurum Hotel Tahran Konaklama hizmetinden çok memnun kaldım. Otelin konumu çok güzel ve odalar temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

26 Eylül 2024
Ozan Uluman

Ozan Uluman

Defalarca farklı şehirlerde otelde kalmış birisi olarak söylüyorum leş gibi bir otel resepsiyondaki adam saçma sapan konuşmaya başlayınca kayıt yapana kadar bile dayanamayıp çıktık otelden, üste para verilse kalınacak yer değil. Aksini iddia eden otel sorumlusu varsa buyursun yazsın.

2023:10:21 17:45:35
Yunus Kılıç

Yunus Kılıç

Gürcü kapıda gez mahallesinden ileriye rantesislerine doğru giderken sağa dogri çıkarken köşe basinda

2023:08:27 14:07:29
vedat karagöl

vedat karagöl

Arkadaşlar Erzurum da gelebileceğiniz en kötü kahvaltı veren yeri kesinlikle tavsiye etmiyorum yataklar eski yaylı yataklar sabaha kadar yatamadım sabah kahvaltısı askerlik kahvaltısı kişi başı 200 tleye kaldık kesinlikle hak etmiyor

2023:05:26 06:20:14
shine power

shine power

Erzurum'un en kötü oteli olabilir . Odaları çok çok küçük yorgan ve kılıfları yıkanmamış. Kılıfların üzerinde bir önceki uyuyan kişinin kılları duruyordu ve yorgani kaldırdığımda yorgan altında çeşit çeşit böcek vardı. Krizi fırsata çevirmekten başka birşey yaptıkları yok. Kişi başı 250 tl ve kahvaltıda bayat bir yumurta getiriyorlar bayat ekmek iki dilim domates (galiba bir hafta dışarda kalmış) çok kötü kokuyordu . O kadar para veriyoruz kahvaltıda çok kötü. Bu yazdıklarım başıma geldi bizzat yaşadım bunu bilerek gidin .Kesinlikle tavsiye etmiyorum...

2022:08:02 06:23:43
Vefa Uğurlu

Vefa Uğurlu

Kesinlikle leş gibi bir otel hatta otel demeye bin şahit ister. Sıcak Su dahi yok. Çalışanların yüzü sirke satıyor. Tekrar söylüyorum kesinlikle kalmayın paranıza yazık olur

2023:02:20 14:09:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı