Hotel Grand Hitit

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Hotel Grand Hitit

Hotel Grand Hitit, Erzurum şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlar.

Tarihçe

Hotel Grand Hitit, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, Erzurum'un tarihi ve kültürel mirasına yakın bir konumda bulunmaktadır.

Fiyat Politikası

Hotel Grand Hitit, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Otelde konaklama fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Ücretsiz otopark
Hotel Grand Hitit, Erzurum şehrinde konaklamak için mükemmel bir seçenektir. Misafirlerine rahat ve huzurlu bir ortam sunarak, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmelerine olanak tanır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Hotel Grand Hitit Yorumlar - 1

user305254

Erzurum Hotel Grand Hitit Konaklama hizmetinden çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

26 Eylül 2024
Erkan

Erkan

Merkeze Yakın,Temiz,Güler yüzlü personel,Harika bir kahvaltı ve daha nicesi harika bir otel.Sırf resepsiyonda ki Ergün beyi tanımak için bile gidilir harika bir insan .

2023:12:27 13:24:07
Zhr Dgn

Zhr Dgn

Erzurum'a gelince rastgele bir kaç otele baktık ve üçüncü olarak tesadüf bu otel denk geldi. Keşke hiç bir yeri aramadan direk buraya gelseymisiz. Ailece kalınabilecek güzel ve güvenilir bir oteldi.Konumu güzel. Odamız çok temizdi. Banyo WC temizdi. Yatak ve çarşaflar temizdi. Kahvalti çeşidi gayet güzeldi. Beş yıldızlı oteller kadar güzel hizmet vardı. Çalışanlar güler yüzlü yardımsever ve işlerini özveriyle yapan insanlardı.

2023:08:01 07:59:06
İrem Deniz

İrem Deniz

Sıcak günlerde kesinlikle gidilmemesi gereken bir otel. Klima olması gerekiyor. Normal konuşmamiza rağmen yan odadan uyarı geldi sesiz olun diye. Yalıtım güçlendirilmeli. Kahvaltı gayet güzeldi. Konumuda iyi. Ama klima kesinlikle gelmeli

2023:08:08 21:04:26
Metin Öcal

Metin Öcal

Personel açısından çok iyi Güler yüzlü ilgili alakalı konsept çok güzel odalar ve tuvaletler çok temiz kahvaltı harika sürekli olarak konaklayacağım bir otel ilginiz için çok teşekkür ederim

2023:08:13 15:03:57
Mesut uçar

Mesut uçar

Muhteşem bir otel, Güler yüzlü personel,hijyen on numara,kat servis ve temizlik görevlileri harika,özellikle resepsiyonda görevli ceren hanıma ilgisi ve bilgilendirmesi sen, güler yüzlü davranışından dolayı çok teşekkür ederim, muhteşem bir otel tavsiye ederim

2023:08:13 15:20:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı