Otel Güler

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Otel Güler Erzurum

Otel Güler, Erzurum şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Şehrin merkezi konumunda bulunan otelimiz, misafirlerine şehrin tarihi ve turistik yerlerine kolay erişim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Otel Güler, 1990 yılında ailemiz tarafından kurulmuştur. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışımız ve misafirperverliğimiz ile adımızı duyurarak, birçok misafiri ağırlamış bulunmaktayız.

Fiyat Politikası

  • Otel Güler, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.
  • Fiyatlarımız, oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Temiz ve konforlu odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Otel Güler'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve temiz odalarımız, şehir merkezine yakın konumumuz ve misafirperver personelimiz ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Otel Güler Yorumlar - 1

user305250

Erzurum Otel Güler Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

26 Eylül 2024
Burak Suyun

Burak Suyun

Temiz ve hijyenik değil. Ücreti 50 Türk Lirası ve kalitesine göre aşırı pahalı. Hiç haketmiyor. Yataklar kirli üzerinde kıllar var. Lavabosu yok. Saç kurutma makinesi yok. Terlik yok. Erzurumda yer bulamadığınızda kalacağınız son yer bile olmasın. O kadar kötü yani.

2019:06:06 14:19:13
Ersin Pulatli

Ersin Pulatli

Otel oldukca eski ve çarşafları yenilenmesi lazım. Çoğu odasında tuvalet wc ortak kullanım ancak sahipleri çok cana yakın ve misafirperver. 4 yıldızı da sahiplerinin ilgisinden dolayı verdim. Fiyat konusunda da yardımcı oluyorlar

2021:08:24 17:00:38
Oğuz Baruk

Oğuz Baruk

Güler yüzlü insanlar sizi karşılamıyor.. tuvalet banyo çoğu katta ortak ama parası çok ucuz gecelik kişi başı 40 - 50 tl arasında. Içerisi sıcak ve sıcak suda mevcut

2019:12:09 11:18:55
Sude Turkmen

Sude Turkmen

Bina eski ama odalar ve yataklar gayet temiz. Fiyatida gayet uygun. Ve şehir merkezinde. Personeli güler yüzlü. Adını bilmiyorum ama Uzun saçlı personel her konuda yardımcı oluyor.

2019:09:17 18:17:29
Sercan Güneş

Sercan Güneş

Bir yıldız bile haketmiyor 45 TL'ye öğretmenevinde kaldım oda+kahvaltı içeride tuvalet banyo sıcak su vs 10 numaydı ama burası Allah esirgesin hiç tavsiye etmiyorum

2019:11:18 17:15:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı