Örnek Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Örnek Otel

Erzurum Örnek Otel, şehrin merkezinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Örnek Otel, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, modern tasarımı ve şık dekorasyonu ile dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Örnek Otel, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirler, standart odalardan suitlere kadar farklı seçenekler arasından tercih yapabilirler.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Lüks ve modern tasarım
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Erzurum Örnek Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehrin tüm önemli noktalarına kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca, lüks ve modern tasarımıyla konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilir, restoran ve bar hizmetleri ile lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Spa ve fitness merkezi ile de rahatlayabilir ve formda kalabilirsiniz. Toplantı ve etkinlik alanları sayesinde iş seyahatlerinizde de konforlu bir ortamda çalışabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Örnek Otel Yorumlar - 1

user305242

Erzurum Örnek Otel'de konakladım ve çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu gerçekten harikaydı. Kahvaltı da oldukça çeşitli ve lezzetliydi. Ayrıca otelin merkezi konumu da çok avantajlıydı. Tekrar Erzurum'a gitsem kesinlikle burada konaklarım.

26 Eylül 2024
Rahmi Alici

Rahmi Alici

Odalar geyet iyi personel ilgiside güzel tavsiye edilecek yer

2023:09:20 05:56:38
Fahri Gül

Fahri Gül

Ben Fahrettin GülmezAlmanyada kalıyorumDedemin memleketi Erzuruma Eşimle ziyarete geldik Şehrin Otantik Gezilerini en güzel şekilde geçirmemize vesile olan Rahat ve konforlu konaklama adresi olarak gördüğümüz Örnek Otel Sahibi ve çalışanlarına ikram izzet Temizlik ve Titizliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorumAllahu Teala razı olsun Hizmetleri daim olsun inşeAllah

2022:10:24 06:26:34
Yusuf Coşkuntürk

Yusuf Coşkuntürk

Öncelikle en önemlisi oda temizdi, rutubet kokusu Erzurum'da çoğu yerde vardır burada o kokuyu almadım. Duş jeli, şampuan, sabun, tuvalet kağıdı eksiksiz koyulmuş. Havlular temiz kokuyordu. Resepsiyondaki beyefendi güleryüzlü ve ilgiliydi. Her şey için teşekkürler bir sonraki Erzurum ziyaretimde ilk tercihimsiniz.

2022:04:13 02:35:38
erkan yıldırım

erkan yıldırım

Ben 30.03.2021 tarihinde recepcion ve giriş katı personeli olarak sigorta +asgari ücret +yeme içme olara işe alındım 6 gün boyunca giriş katı dahil bütün katlarda ki her işi yaptım. 7. Gün sigortamın yapılmasını isteyince işten çıkarıldım. Asgari ücret üzerinden 6 günlük emeğiminin karşılığı olan 565 liralık hak ettiğim parayı talep ettim. Bana sadece 300 lira para verildi. Bu durumu gerekli mercilere şikayet edeceğimi söylemem üzerine o durumda bizde otel malzemesine zarar verdi deriz dediler yani iftira atacaklar onlara ait olan yeme içme ücretinide bana aitmiş gibi söyleyecekler ben gerekli mercilere şikayetimi yaptım. Burdan bakıpta konaklamak isteyen adalet bilinci gelişmiş insanların bilgilerine sunmak istedim. Bu otelin sahibi işçisinin 265 lirasını gasp etmiş biri özetle. Olay 265 lira değil emek ve alın teri olayı miktar fark etmeksizin 1 lira veya 10.000 liralık emeğim çalınsa haklı olduğum için onurum için hakkımı herşekil savunacak yapıda biri olduğumdan bu olayın takipçisi oldum.Bilgilerinize...#####Son Durum####Bir kaç saat önce otelde çalıştığım süreç ve sonrasında gelişen olayı tamamen olduğu gibi burda paylaştım. Otel sahibi şuan bahsettiğim iftiralar ile yorumu sildirmeye çalıştı. Beni en güzel avukata şikayet edecekmiş. :)) Kendince sindirmek istedi sanırım ama benim üniversite mezunu olduğumu ve mevzuat hakkında detaylı bilgiye sahip olduğumu bilmiyor olsa gerek. Olayda yargı yolunun açık olduğunu şikayet etmenin onunda hakkı olduğunu ve şikayet edebileceği kurum ve kuruluşlar hakkında kendisine fikir verdim.

2021:04:20 15:13:56
Akın Akyüz

Akın Akyüz

Ben nasıl bir hata yaptım diyor insan. Resimlere kesinlikle aldanmayın. Odalar ağır sigara kokuyor, yataklar içeri göçmüş, çarşaflar temiz değil, yatak başlıkları uzun zamandır yıkanmamış. Yalıtım çok kötü. Banyo wc ile birleşik, şampuan VS yok ve hiç hijyenik değil. Şuan saat 23:20 görevli arkadaş katları temizliyor, odanın dibini vura vura temizliyor. Bundan önce de 20 dakika süpürge sesi senfonisi dinletti. Resepsiyonda ki görevlinin TV sesini son ses açıp izlemesini saymıyorum. 23:50 itibari ile otelden çıktım! Son tercih olsa, araçta yatarım!

2018:11:29 21:33:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı