Terra Pizza Yakutiye

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Terra Pizza Yakutiye

Erzurum şehrinde bulunan Terra Pizza Yakutiye, lezzetli pizzalarıyla müşterilerine hizmet vermektedir. İşletme, taze malzemeler kullanarak hazırladığı pizza çeşitleri ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Terra Pizza Yakutiye, 2015 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli ve lezzetli pizzalarıyla müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Terra Pizza Yakutiye, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde bulunan çeşitli pizza seçenekleri, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan pizzalar
  • Geniş pizza çeşitleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Terra Pizza Yakutiye, lezzetli pizzaları ve uygun fiyatlarıyla tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de turistlerin favori pizza mekanı olmayı başarmıştır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Terra Pizza Yakutiye Yorumlar - 1

user305240

Erzurum Terra Pizza Yakutiye'den yaptığım yemek siparişi çok hızlı bir şekilde geldi ve sıcak bir şekilde servis edildi. Pizza lezzeti de harikaydı, özellikle yanında gelen soslar çok lezzetliydi. Fiyat performans açısından da oldukça memnun kaldım. Kesinlikle tekrar sipariş vereceğim bir mekan.

26 Eylül 2024
olgun taşci

olgun taşci

Siparis ettigimizle alakasi yok tavuklar parmagimdan kucuk ve pizza buz gibi ayrica pizzayla alakasi yok gereksiz bir siparisti pizzanin basina tok oturdum ac kalktim vallaha

2024:01:11 19:25:22
Aslı Aksakal

Aslı Aksakal

Dün akşam şubesine gittim ve soğan olduğu dikkatimden kaçmıştı menüde alerjim olduğu için yiyemeyeceğimi söyleyince çalışan adamın çöpe mi atayım diye bir üslubu oldu hiç beğenmedim tavsiye etmiyorum ve çok yavaşlardı .

2023:11:29 09:40:26
Mustafa ÖZFİDAN

Mustafa ÖZFİDAN

Lezzetsiz, kupkuru, sucukların yandığı iki şey geldi önümüze. Sanırım iki orta boy pizza idi bu şeyler. Nîmete yazık.

2023:08:04 13:56:17
Hatice Okuyucu

Hatice Okuyucu

Verdiğim siparişte hazırlanmaya başladı denmesine rağmen RAMAZAN AYINDA 2 saati geçen bi süre kadar bekledim insanlar oruç açıyordur diye ki oruçtan çok önce verdim siparişi sonra artık yemeğim nerde diye yemek sepetine ulaştım iptal ettiklerini söylediler ben ulaştıktan sonra da iptal edildi bildirimi geldi ayıp ya insanları böyle bekletemezsiniz bir tuşa basıp iptal dersin başka yerden söyleriz ramazan ayında insanları 2 saat bekletemezsiniz böyle işletmecilik olmaz sizin keyfinizi beklicek değiliz

2023:03:25 16:45:51
taşkın tanrıverdi

taşkın tanrıverdi

Açıkça söylemek gerekirse , çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim , sanırım pizzanın hamuru çok başarılı değildi ama ona rağmen yenilmeyecek kadar kotu de değildi , ortalamanin üstünde olduğunu söyleyebilirim, 5 yildiz kesinlikle değil a 3 olucak kadarda kotu değildi , kolaylıklar dilerim.

2022:09:08 08:23:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı