Lux Otel Erzurum

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Lux Otel Erzurum

Lux Otel Erzurum, şehrin merkezinde konumlanmış lüks bir oteldir. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otel, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Lux Otel Erzurum, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine en iyi hizmeti sunma misyonunu sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Konaklama fiyatlarına kahvaltı dahildir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda olması
  • Lüks ve modern tasarım
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
Lux Otel Erzurum, şehrin merkezindeki konumu, lüks ve modern tasarımı, kaliteli hizmet anlayışı ve sunduğu olanaklar ile konaklama tercihiniz olabilir. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlayan otelimiz, iş seyahatleri veya tatil amaçlı konaklamalar için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Lux Otel Erzurum Yorumlar - 1

user305196

Erzurum Lux Otel'de konakladığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Ayrıca otelin merkezi konumu da oldukça avantajlıydı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Tek olumsuz yanı ise otoparkın biraz dar olmasıydı. Genel olarak çok keyifli bir konaklama deneyimi yaşadım.

26 Eylül 2024
Koray Yavuz

Koray Yavuz

Odalar çok fazla pisti hijyenin olmadığı her yerin kir içinde olduğu bir otel maalesef daha çok dikkat etmeleri gerekiyor. Hijyenin olmadığından dolayı fiyat olarak diğer otellerden daha ucuz haliyle iki yıldız vermemin sebebi gecelik fiyatının ucuz olması diğer otellerden

2024:01:25 07:33:46
Semra Yağmur Bulem

Semra Yağmur Bulem

Kesinlikle tavsiye etmiyorum,yastıklar çarşaflar kir içinde.Odada ki dolap Allah'a emanet yani üstümüze düşecek gibi.Banyo WC çok küçük hijyen sıfır.Odada ki ampuller yok çalışmıyor.Terlik yok ,havlular kirli gelmeyin kalmayın

2024:01:17 18:21:45
Тимур Гареев

Тимур Гареев

Rızanız olmadan daha kötü bir odaya taşınabilirsiniz. Fiyatlar sürekli değişiyor. İnternette değiştirmeyi unuttuklarını söyleyebilirler. Tüm odalar dumanlıdır.

2024:01:23 06:41:18
Songül İmamoğlu

Songül İmamoğlu

Biraz ucuz olsun sadece konaklayacagiz zaten diyerek geldik ama hic memnun kalmadik. Biz gelmeden temizlik yapilmistir belki ama oda çok vasatti. Tahammul edemedigim sey sigara kokusuydu yastiga yorgana o kadar sinmiski cok kotu kokuyordu.

2023:11:07 18:21:40
hasan gureler

hasan gureler

Odalarda terlik yok tuvalette klozet kapağı ve oturak yeri yok kahvaltidaki çay iç mesen daha mantıklı odayı terk etmediğiniz sürece yatak ve yastık kılıfları değişmiyor kış sezonunda ki yoğunluğu düşünürsek diğer oteller den çok daha basit kalıyor biraz yenilik leei düşünse daha uygun olur

2023:10:23 06:57:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı