Dedeman Uygulama Oteli

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Dedeman Uygulama Oteli

Erzurum Dedeman Uygulama Oteli, şehrin merkezinde konforlu ve modern bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Misafirlerine ev konforunda bir ortam sunan otel, iş seyahatleri veya turistik ziyaretler için ideal bir tercihtir.

Tarihçe

Erzurum Dedeman Uygulama Oteli, 2010 yılında hizmete açılmıştır. Otel, Dedeman Grubu'nun kaliteli hizmet anlayışını yansıtmakta ve misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimiz, konaklama hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır.
  • Fiyatlarımız, oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Fitness merkezi ve spa
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Erzurum Dedeman Uygulama Oteli, şehrin merkezindeki konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir konaklama noktasıdır. Misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Palandöken Dedeman Uygulama Oteli Yorumlar - 1

user305192

Erzurum Dedeman Uygulama Oteli'nde konakladım ve çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforu gerçekten harikaydı. Odalar geniş ve rahattı, yemekler lezzetliydi. Ayrıca otelin merkezi konumu da çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel oldu.

26 Eylül 2024
savaş macit

savaş macit

Hem şehir merkezine hem de Palandöken kayak merkezine yakın, butik bir mekan; odalar temiz fakat kış aylarında biraz soğuk(eski peteklerden var ve boyutları küçük biraz) uygulama oteli olduğundan görevliler gayet kibar ve güler yüzlü. Sadece kahvaltı var süreli hizmet veren restoranı veya kafesi yok odalarda kettle veya çay-kahve ikramı da yok (kış turizminde bölgesinde böyle ayrıntılar önemli bence) kahvaltı da standart ve yeterli. Genel olarak konaklamak için uygun. Müşteri profili de iyi, rahatsızlık veren olmadı şimdiye kadar. F/p oteli.

2024:01:25 20:23:57
Albina Çobangil

Albina Çobangil

Sakın,huzurlu,kibar,güler yüzlü çalışanlar,saygılı hizmet vermekte olan bu güzel otelde3 gün konakladik 3 kişi.Samih Cömert arkadaşımın tavsiyesi üzere konakladik. Oda temizdi çarşaflar temizdi, kahvaltı yapmadık birsey diyemiyorum. Genel olarak temiz sıcak suyu olan saygılı güler yüzlü bir otel. Biz memnun kaldik tekrar yolumuz düşerse misafiriniz olcaz kesin saygılar kolay gelsin 🌺🤍

2023:10:12 18:46:48
SÜLEYMAN SELÇUK ERDOĞAN

SÜLEYMAN SELÇUK ERDOĞAN

Fiat hizmet oranına göre süperOdalar ve ıslak zeminler elden geçirilmeli.. ufak dokunuşlarla daha iyi hizmet eder hale gelirStajier öğrenciler sahip çıkarlarsa hem kendileri için hemde otel için süper olur

2023:12:10 15:53:56
Halil Karamüdüroğlu

Halil Karamüdüroğlu

Güler yüzlü ve yardımcı çalışanları var, tesis yapı ve lokasyon olarak güzel fakat yıllara sair içindeki halı ve diğer eşyalar yıpranmış yenilenmeye ihtiyacı var, kahvaltı çeşitliği çok güzel, konakladığım odada sıcak su sorunu vardı, ben ilgililere geç ilettim, mevsim yaz olduğundan çok önemsemedim sanırım. teşekkürler

2023:11:16 12:12:47
Meryem Hocanın KİMYA Notları

Meryem Hocanın KİMYA Notları

Halıflekslerin değişmesi lazım. Kahvaltıda sıcak yoktu. Sıcak bişeyler eklenmesi lazım. Ufak çapta yenileme olursa daha güzel olabilir

2023:09:30 06:10:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Palandöken 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı