Otel Polat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Otel Polat

Otel Polat, Erzurum şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlar.

Tarihçe

Otel Polat, 1990 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. Yıllar içinde sürekli olarak yenilenerek ve geliştirilerek bugünkü modern ve konforlu yapısına kavuşmuştur.

Fiyat Politikası

  • Otel Polat, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.
  • Fiyatlar sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
Otel Polat, sunduğu kaliteli hizmetler ve konforlu konaklama imkanlarıyla Erzurum'da tercih edilmesi gereken bir oteldir. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmak için her detay düşünülmüştür.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Otel Polat Yorumlar - 1

user305188

Erzurum Otel Polat Konaklama oldukça memnun kaldım. Otelin konumu çok güzel, odalar temiz ve konforlu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

26 Eylül 2024
zahra Gh

zahra Gh

Arkadaşlar, iki gecelik Polat otelde kaldım, ama dehşet gibi oda. Kokiyor odalar, musluktan akan su gitmiyor, başka misafirden kalan mendili sana birakiyorlar. Temizlik sifir haddinde. Odada hiç bişey yok, lobide çay istediğinde parali hesablaniyor ustelik iki kişilik 900tl. Sanki 4* hotel gibi. Hiç onermiyorum. Sadece konumu iyi olduğu için seçdik ama paramızı çöpe atmiş gibi olduk.

2023:09:15 19:50:35
Olcay Özfırat

Olcay Özfırat

Otel gayet güzel. Temizliği ve baharda oda sıcaklığı iyi. Otopark sorunu var. Kahvaltı yönünden biraz zayıf. Fiyatı makul. Resepsiyon görevlileri hava gibi soğuk.

2023:08:19 22:19:57
İLKA

İLKA

Kalite beklentisi olanlar tercih etmesin standartin biraz altında bir yer

2023:10:01 10:25:25
Secil Keser

Secil Keser

Hîç tavsiye etmeyecegim bir otel , o kadar pis ki anlatmakla bitmez ....

2023:08:27 23:36:26
Ebrar Gizem

Ebrar Gizem

Şehir merkezinde bulabileceğiniz fiyat performans bir otel hijyeni orta havlular biraz kokuyordu kahvaltı çeşidi çok iyi odaya servis var wifi var biz memnun kaldık tekrar gideriz

2023:02:23 19:05:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı