Hotel Akgun

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Hotel Akgun

Hotel Akgun, Erzurum şehrinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Hotel Akgun, 1990 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. O günden bu yana misafirlerine sıcak bir ortamda konaklama imkanı sunmaktadır. Sürekli olarak yenilenen ve gelişen hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otel Akgun, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.
  • Fiyatlar sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
  • Profesyonel ve misafirperver personel
Hotel Akgun, Erzurum şehrinde konaklama yapacak misafirler için mükemmel bir seçenektir. Merkezi konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Hotel Akgun Yorumlar - 1

user305182

Erzurum Hotel Akgun Konaklama harika bir deneyimdi. Otelin konumu çok merkezi ve odaları oldukça temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

26 Eylül 2024
Berkin Serim

Berkin Serim

Çalışanların nazik olmasına rağmen oda kalitesi çok kötüydü. Duş ve klozet pis ve bakımsızdı. Odalar kilitlenmiyordu. Tek artısı çok ucuz bir şekilde kalabilmemdi.

2024:01:14 07:37:25
Batuhan Baba

Batuhan Baba

Odalar genel olarak temiz gecelik hadi 2 gecelik kalmak için ideal ancak odalarda priz sayısı çok az işlerim uzaktan olduğu için bana hiç yeterli gelmedi hatta 1 tane var telefonu mu koyiyim bilgisayarrı mı onun dışında resepsiyonda dayı samimi tek sıkıntı priz

2023:09:20 17:09:06
Zafer Yıldızeli

Zafer Yıldızeli

Çok ilgili davrandılarYataklar güzeldi Erzuruma yabancıysaniz sizlere her konuda tavsiyeleri oluyor bu da işimizi kolaylaştırıyor teşekkür ederim

2023:07:10 06:40:41
Ömer Melih Şimşek

Ömer Melih Şimşek

Erzurum’a gece geç saatlerde geldim. Gelmeden akşam saatlerinde rezervasyon yaptırmıştım. Sağolsunlar geldiğimde çok yardımcı oldular. Oda temiz, nezih ve ferahtı. Banyo ve tuvaletleri çok temizdi. Her şey çok düzenliydi. Kendilerine teşekkür ederim. Bol kazançlar diliyorum.

2022:10:05 20:32:06
Ibrahim Karayılan

Ibrahim Karayılan

Uzun bir seyahat sonrası mükemmel bir uyku 👌🏻 Lobideki abimize yardımları ve Erzurum ile ilgili tavsiyeleri için ayrıca çok teşekkür ederim. Konum gayet iyi; kongre binasının yanında ve iki sokak ötede henüz turistik olarak meşhur olmadığı için kalitesini koruyan bir esnaf lokantası var.

2022:12:01 08:06:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı