Erzurum Çilingir Ve Oto Anahtar / Canımoğlu Ticaret / 1998

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Çilingir Ve Oto Anahtar / Canımoğlu Ticaret / 1998

Erzurum Çilingir Ve Oto Anahtar, 1998 yılında kurulan köklü bir aile işletmesidir. Şehirde uzun yıllardır hizmet veren firmamız, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

1998 yılında kurulan Canımoğlu Ticaret, o günden bu yana Erzurum şehrinde çilingir ve oto anahtar hizmeti vermektedir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firmamız, tecrübeli ve uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Firmamız, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerimizde şeffaf bir fiyat politikası izleyerek, müşterilerimizin bütçelerini zorlamadan hizmet sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • 24 saat acil servis imkanı
  • Kaliteli malzeme ve ekipman kullanımı
Erzurum Çilingir Ve Oto Anahtar olarak, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktayız. Uzman kadromuz ve uygun fiyat politikamızla müşterilerimizin her türlü çilingir ve oto anahtar ihtiyacına cevap vermekteyiz. Bizi tercih ettiğinizde, işinizi uzman ellere teslim etmiş olacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Erzurum Çilingir Ve Oto Anahtar / Canımoğlu Ticaret / 1998 Yorumlar - 1

user305144

Hızlı ve profesyonel hizmetleri ile Erzurum Çilingir ve Oto Anahtar firmasından çok memnun kaldım. Anahtarımı kaybettiğimde hemen arayıp yardımcı oldular ve kısa sürede yeni anahtarımı yaptılar. Çok nazik ve işlerinde uzman bir ekipleri var. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Eylül 2024
Emirhan cirti

Emirhan cirti

Çok güler yüzlü hizmet 10 numara Çok memnun oldum tavsiye ederim.

2023:10:27 08:09:47
Berkin Yılmaz

Berkin Yılmaz

Anahtarcı parça bulmuyor komple değişecek diyor. Pahalı fiyat. İlgilendirmedim.

2023:12:06 08:58:18
Onur Rıdvan Değer

Onur Rıdvan Değer

Bir kapı kilidini açması 3 sn ücreti 175 TL aldı.Piyasada o marka göbek 50 TL kendin patlat kendin değiş daha masrafsız olurdu. Fiyat almadan iş yapmayın tavsiyem ....

2021:09:20 18:32:31
Ömer Faruk Demirelli

Ömer Faruk Demirelli

Sonu 51 22 ile biten çilingire asla bulaşmayın !!!!, Fiyat sormak için aradığınızda diğerlerini aramayın zaten bana dönüyor hepsi diyor , ne anlaşmışsan kapına gelince ekstra fiyat bindiriyor bir bahane bulup, kapıyı parçalayıp eksik iş yapıp gidiyor,Tavsiye etmiyorum.Başka alternatiflere yönelin.

2021:09:08 22:09:29
Ferya Polat

Ferya Polat

Karaktersiz insanlar...anahtari evde unuttuk..aradik 30 tl ye yaparız dediler..sonra 60 tl dedi..bi dedikleri bi dediğini tutmuyor..yarim saate gelicez dediler 2 saat geçti ortada yoklar annemi beklettiler öyle kapıda.. böyle sahtekarlık yapacaksanız insanları neden kandırıyorsunuz..

2021:08:19 15:32:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 12:00–21:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı