Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum TCDD

Erzurum TCDD, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) Erzurum şehrinde bulunan bir şubesi olarak hizmet vermektedir. TCDD, demiryolu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Tarihçe

TCDD, 1927 yılında kurulmuş olup Türkiye'nin demiryolu taşımacılığı alanında en büyük ve köklü kuruluşlarından biridir. Erzurum TCDD şubesi ise şehrin demiryolu taşımacılığı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur.

Fiyat Politikası

  • TCDD, uygun fiyatlarla kaliteli demiryolu taşımacılığı hizmeti sunmaktadır.
  • Fiyatlar, seferler ve hizmetler hakkında detaylı bilgi almak için TCDD'nin resmi web sitesi veya müşteri hizmetleri aracılığıyla iletişime geçilebilir.

Önemli Özellikler

  • Yüksek kaliteli ve güvenilir demiryolu taşımacılığı hizmeti sunar.
  • Geniş sefer ağı ve farklı vagon seçenekleri ile müşterilere çeşitli seçenekler sunar.
  • Profesyonel ve deneyimli personeli ile müşteri memnuniyetini ön planda tutar.
Erzurum TCDD, güvenilir ve kaliteli demiryolu taşımacılığı hizmetleri sunarak müşterilerin tercih ettiği bir kuruluştur. Uygun fiyatlarla seyahat etmek ve güvenli bir şekilde destinasyonunuza ulaşmak için TCDD'yi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Tcdd Yorumlar - 1

user305014

Erzurum Tcdd Hafif Ray İstasyonu oldukça modern ve kullanışlı bir istasyon. Temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. İstasyonun konumu da şehir merkezine yakın olduğu için ulaşım açısından da oldukça avantajlı. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir istasyon.

26 Eylül 2024
İbrahim K

İbrahim K

Hijyen bakımından eksik, yer istasyona yakın ama ses falan yok, bizim odadaki sabun falan kullanılmış sabundu, sanki oda kullanılmış gibi geldi bize.

2019:08:31 20:29:58
SECIL KAYA

SECIL KAYA

Çok kötüydü. Tuvaletin kokusu olduğu gibi odanın içindeydi. Çalışanları çok lakayt. Kendi çaplarında komik olduğunu düşündükleri espriler yapıyorlar. Tavsiye etmiyorum👎👎👎

2019:09:01 18:42:04
Halil İbrahim

Halil İbrahim

Doğu ekspresi yolculuğu ile gelenler mutlaka Cağ Kebap yesinler Erzurum' da

2020:12:22 17:33:16
osman Nuri akpinar

osman Nuri akpinar

Muhteşem bir yer kafa dinlemelik kars erzincan kadar günü birlik gidilebilir

2020:08:27 08:27:53
Tayfur SERÇEMELİ

Tayfur SERÇEMELİ

Güzel

2018:04:27 18:55:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı