Erzurum Jet Halı Yıkama Fabrikası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Erzurum Jet Halı Yıkama Fabrikası

Erzurum Jet Halı Yıkama Fabrikası, Erzurum şehrinde halı yıkama hizmeti sunan öncü bir kuruluştur. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren fabrika, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Erzurum Jet Halı Yıkama Fabrikası, 2008 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Fabrika, son teknoloji ekipmanlar ve uzman kadrosu ile halı yıkama sektöründe öncü konumunu korumaktadır.

Fiyat Politikası

Erzurum Jet Halı Yıkama Fabrikası, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Halının boyutuna ve türüne göre değişen fiyatlandırma politikası ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Son teknoloji ekipmanlar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
Erzurum Jet Halı Yıkama Fabrikası, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmelidir. Halılarınızı güvenle teslim edebileceğiniz ve tertemiz bir şekilde geri alabileceğiniz bir adres olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Erzurum Jet Halı Yıkama Fabrikası Yorumlar - 1

user304994

Erzurum Jet Halı Yıkama Fabrikası Çamaşırhane oldukça profesyonel ve hızlı hizmet veriyor. Halılarımıza özenle ve titizlikle yaklaşarak tertemiz bir şekilde geri teslim ediyorlar. Personelin güler yüzlü ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Eylül 2024
Başak Toğar

Başak Toğar

Sürekli halılarımızı yıkamaya verdiğimiz Jet halı yıkama bu sefer bizi hayal kırıklığına uğrattı. Halılardaki lekeler hala duruyor. Halılarda yıkandığına dair güzel koku bile yok. Annem lekeleri kendi elleriyle sildi. Arayıp şikayetimizi dile getirdik. Lekeleri çıkarmak için garanti veremiyoruz dediler. Her sene çıkan leke bu sene neden çıkmıyor acaba🤦🏻‍♀️(Mesajıma yazılan yorum bir esnafa hiç yakışmıyor. Halılarımızı bedava yıkamışsınız gibi karda kışta halılarınızı yıkadık getirdik de ne demek. Her sene çıkan leke bu sene neden çıkmadı acaba. Müşteri memnuniyeti sıfır.)

2024:01:21 06:09:04
Muhammet

Muhammet

Kesinlikle tavsiye etmiyorum halılar sanki verdiğimiz gibi geri gelmiş halıların üzerindeki çok basit lekeler bile aynı şekil duruyor ayıptır günahtır

2023:12:30 12:01:10
Hakan ESEN

Hakan ESEN

Maalesef halılar düzgün yıkanmamış.Memnun kalmadık.Halilar neredeyse olduğu gibi geri getirilmiş desek yeridir.(Mesajıma firma tarafından borcumu ödemediğim şeklinde bir cevap yazılmış.Ya başkasıyla karıştırdılar ya da yalan söyleyip iftira atıyorlar.Bi defa halı yıkattım.ücretimi de zamanında verdim.ama tekrar söylüyorum.verdiğim ücretin karşılığını alamadım.Eğer iftira atarak kendilerini düze çıkarmaya çalışıyorlarsa bu daha büyük bir kabahat.)

2024:01:06 15:41:31
Kübra Çemç

Kübra Çemç

Tam bir hayal kırıklığı halılarım da bir sürü leke var baktıkça lekeler çıkıyor sanki hiç yıkanmamış kesinlikle tavsiye etmiyorum üzgünüm

2023:11:01 19:44:52
Ouz Han

Ouz Han

Geçen senede halıları vermiştik memnun kaldık temiz yikamislar ve dedikeri gün getiriyorlar 14 parça halı ve kilim 1200 tl tuttu

2023:07:26 09:36:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 07:00–22:00
  • Pazar 07:00–22:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı