Erzurum Uzman Halı Yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Uzman Halı Yıkama

Erzurum Uzman Halı Yıkama, Erzurum şehrinde halı yıkama hizmeti sunan bir işletmedir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Erzurum Uzman Halı Yıkama, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren işletme, sektörde güvenilir bir marka haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Erzurum Uzman Halı Yıkama, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Halının boyutuna ve türüne göre değişen fiyatlar, müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Erzurum Uzman Halı Yıkama, halılarınızı titizlikle temizleyerek ilk günkü gibi parlak ve temiz bir görünüme kavuşturur. Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Erzurum Uzman Halı Yıkama Yorumlar - 1

user304930

Erzurum Uzman Halı Yıkama Çamaşırhane oldukça profesyonel ve titiz bir hizmet sunuyor. Halılarımıza özenle ve hijyenik bir şekilde temizlik yapıyorlar. Personelleri de oldukça ilgili ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Eylül 2024
Gly Ekinci

Gly Ekinci

Daha önce halılarımı yıkatıp memnun kalmıştım fakat bu son yıkatmaya verdiğim halılarımı hiç temiz yıkamadılar çıkmayan lekeler vardi tabi komşumundan öyle temiz yıkanmamıştı. Aradım kendilerini görüştüğüm kişi çok kaba ve müşteri memnuniyetinden bi haber bir şahıstı geçmeyen lekelerden sorumlu olmadıklarını söylediler lekeler geçiyorsa kendiniz silin dediler evet sildim geçti yani gecmeyen leke değildi. Kötü bir deneyim oldu benim için kimseye tavsiye etmiyorum paranıza yazık!

2023:10:17 15:39:13
Mihriban T.

Mihriban T.

12 halıyı verdik 1 haftaya geldi ve halıların hiçbiri temiz yıkanmamıştı. Lekeler falan hiç çıkmamıştı ve ayrıca halı nemliydi. Arkadaşımla birlikte verdik birde halıları o da aynı hiç memnun kalmamış .

2023:10:11 07:02:50
Ömer ard Kurt

Ömer ard Kurt

Halılarım biraz gecikti evet ama çok güzel yıkamışlardı teslim eden arkadas gerçekten güleryüzlüydü ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim eşim çok memnun kaldı

2023:10:21 21:11:38
Akif Yilmaz

Akif Yilmaz

Gerçekten uygun fiyat ve çok kirli halılarım tertemiz geldi hemde hızlı ve kuru bir şekilde ilk defa yıkattim ama çok memnun kaldım halı sayısı az olmasına rağmen 100 tane halı veriyormus gibi müşteriye ilgi gösterdiler çok memnun kaldım ellerinize emeğinize sağlık

2023:08:03 00:00:18
Nurten Giyik

Nurten Giyik

Halılar Gayet temizdi fakat gitmeyen bir iki ufak leke kalmıştı.

2022:09:26 07:54:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı