Professor Fuat Sezgin Library

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum Professor Fuat Sezgin Library

Professor Fuat Sezgin Library, Erzurum şehrinde bulunan bir kütüphanedir. Kütüphane, bilimsel araştırmalar için geniş bir kaynak koleksiyonuna sahiptir ve özellikle tarih, felsefe ve bilim alanlarında uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Professor Fuat Sezgin Library, 2005 yılında kurulmuştur. Adını, Türk bilim tarihçisi ve İslam bilimleri uzmanı olan Prof. Dr. Fuat Sezgin'den almıştır. Kütüphane, Sezgin'in çalışmalarını ve mirasını gelecek nesillere aktarmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Professor Fuat Sezgin Library, ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Kütüphaneyi ziyaret eden herkes, kaynaklara erişim sağlayabilir ve araştırmalarını yapabilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir bilimsel kaynak koleksiyonu
  • Uzman personel tarafından desteklenen araştırma imkanı
  • Modern ve konforlu çalışma alanları
Professor Fuat Sezgin Library, bilimsel araştırmalar yapmak isteyen herkes için ideal bir ortam sunmaktadır. Uzman personeli ve geniş kaynak koleksiyonu ile araştırmacılara değerli bir destek sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye Professor Fuat Sezgin Library Yorumlar - 1

user304902

Erzurum Professor Fuat Sezgin Library Kütüphane oldukça geniş bir koleksiyona sahip. Kitapların düzenli bir şekilde sergilendiği, sessiz ve huzurlu bir ortamı var. Çalışma masaları ve oturma alanları oldukça konforlu. Personel de oldukça yardımsever ve ilgili. Araştırma yapmak veya kitap okumak için ideal bir mekan. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Eylül 2024
Erdem Karataş

Erdem Karataş

Vize zamanları hariç çok da kalabalık olmayan çeşitli ilgi alanlarına dair çoğu konudan bilgi alabileceğiniz bir kütüphane kendisi.Halihazırda fotokopi odası da var çıktıları rahatlıkla alabilirsiniz .Eksi olarak söyleyebileceğim tuvalet hijyeni kötü

2023:11:28 11:09:25
Zehra çırak

Zehra çırak

Kitaplar konusunda bir çok kütüphaneden daha köklü ve çeşit bakımından oldukça zengin. Kitaplar dışında bilgisayarlı çalışma odası, kantini ve fotokopisi var. Tuvaletleri hiç hijyenik değilHafta içi 09.00- 20.45Hafta sonu 09.00- 16.45

2024:01:21 08:26:34
Hakan İSMAİL

Hakan İSMAİL

Çok sessiz olmasının yanında içeride birçok konudan birçok eser bulunmakta. Bir öğrenci herhangi bir dersle olan işini kolaylıkla burada halledebilir.

2023:10:13 09:28:29
Kadir Şahin

Kadir Şahin

Kütüphanenin içindeki kıymetli eserler Türkiye'de birçok üniversitenin kütüphanesinde yok denilecek cinsten ancak nedense son yıllarda çeşitli bahanelerle kütüphanenin saat 16:45'te kapatılması ciddi anlamda büyük hayal kırıklığı. Rektörlüğün en kısa zamanda bu duruma bir çare bulmasını umuyorum.

2022:05:10 10:35:35
Erol YILDIRIM

Erol YILDIRIM

Çok zengin bir kütüphane ve görmeğe değerHerkese tavsiye ederim.

2022:08:18 13:29:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı