İklim halı yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Erzurum İklim Halı Yıkama

Erzurum İklim Halı Yıkama, 2005 yılında kurulmuş bir halı yıkama firmasıdır. Şehrin en köklü ve güvenilir halı yıkama firmalarından biri olarak hizmet vermektedir.

Tarihçe

İklim Halı Yıkama, 16 yıllık deneyimi ile müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmaktadır. Yılların verdiği tecrübe ile halı yıkama sektöründe öncü bir konuma gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Halı yıkama fiyatları halının boyutuna ve türüne göre değişmektedir.
  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Çevre dostu ve hijyenik temizlik yöntemleri
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Erzurum İklim Halı Yıkama, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmelidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, halılarınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir adres olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzurum Yakutiye İklim halı yıkama Yorumlar - 1

user304894

Erzurum İklim halı yıkama Çamaşırhanesi oldukça temiz ve titiz bir hizmet sunuyor. Halılarımıza özenle ve hijyenik bir şekilde bakım yapılıyor. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Eylül 2024
Ayse Dede

Ayse Dede

Zamanında alıp sözverdikleri zamanda getirdiler. Çok temiz çalışmışlar ve halılarımın rengi geri geldi. Musa Beye teşekkür ederim.

2023:10:20 16:29:36
Hayrunnisa Aksu

Hayrunnisa Aksu

Zamanın da aldılar ve çok temiz yıkanmış perdelerim ve koltuklarım mükemmel olmuş Musa Bey'e teşekkür ederim 4 yıldız vermemin sebebi ise teslim için söyledikleri saatten 1 saat sonra getirdiler onun haricinde çok sağolun

2024:01:15 12:37:41
Sibel Tizi

Sibel Tizi

Goggle daki yorumlara bakıp acaba halılarımı versem mi vermesem mi diye tereddüt ettiğim firma . Size çok teşekkür ediyorum halılarım tertemiz olmuş hatta üzerine et suyu dökülen temizlenir diye ümidim olmayan halım bile emeğinize sağlık

2023:10:27 05:52:48
Meryem Güzelbaba

Meryem Güzelbaba

Iklim Halı yıkamaya bu hafta Halılarımı verdim tereddütlü bir şekilde vermiştim ama halı yıkamalarına Bayıldım çok temiz çok güzel yıkamışlar kaç senedir halı yıkattırıyorum böyle temiz halı yıkayan görmedim inanın Abartmıyorum gönül rahatlığıyla verebilirsiniz ben çok memnun kaldım Allah razı olsun zamanında alıp zamanında getirdiler çok kısa zamanda bu kadar temiz disiplinli düzgün bir şekilde teslim ettikleri için ben çok teşekkür ediyorum Bundan sonra iklim Halı yıkamaya vereceğim

2023:12:03 13:02:25
tuba onal

tuba onal

Yıllardır halılarımı yıkatıyorum.Gayet güzel yıkayıp,paketleyip getiriyorlar.İş ahlakları da çok güzel.Saygılı dürüst insanlar.Teşekkürler Musa Bey,teşekkürler İklim Halı Yıkama.

2023:10:27 14:23:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Erzurum Yakutiye 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı